Jutta Leerdam
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit zijn de zussen van Jutta Leerdam

De beeldschone Jutta Leerdam is inmiddels een begrip in de internationale schaatswereld. We kennen haar vooral van haar prestaties op het ijs, maar ook voor de camera weet ze met haar looks records te breken. Maar de twee zussen van Jutta mogen er ook wezen! Maak kennis met Beaudine en Merel.

Jutta Leerdam laat onze harten smelten

De sportieve blondine is een ijskoningin die aanbeden wordt door miljoenen fans, en die bewonderen haar niet alleen om haar schaatsprestaties. Jutta is prachtig. Ze weet hoe ze een camera moet verleiden en dat doet ze dan ook regelmatig. Ze heeft na de Olympische Winterspelen een onuitwisbare indruk achtergelaten en ze siert met regelmaat talloze websites en tijdschriften.

Maar de zussen van Jutta zouden ook niet misstaan voor de camera’s. Ze hebben dezelfde genen als de mooie Jutta. Wat een prachtige meiden zijn dit. Beaudine en Merel zijn twee bloedmooie dames die wat extra aandacht verdienen, want ze zijn minstens net zo mooi als hun schaatsende zus. Vader en moeder Leerdam hebben drie beeldschone dochters, dat is duidelijk.

Bekijk ook:
5 zwemsporten die je verbaasd zullen laten staan

Beaudine en Merel Leerdam

Merel Leerdam ziet er net zo prachtig uit als haar jongere zus Jutta. De brunette is 24 jaar oud, en heeft ook sportieve genen. Ze koos niet voor schaatsen, maar heeft de afslag naar hockey genomen. Deze prachtige dame heeft behalve een voorliefde voor deze sport ook een andere hobby; make-up. Als we kijken naar haar Instagram-foto’s zien we dat ze erg bedreven is in het opmaken van haar mooie gezicht.

Beaudine Leerdam heeft dezelfde genen als haar twee zussen. Schoonheid zit blijkbaar in de familie, en dat mag worden bewonderd. Beaudine en Merel zullen ongetwijfeld erg trots zijn op hun schaatsende zus. Omdat wij ook trots op Jutta zijn hebben we meteen een paar mooie foto’s geplaatst van de langebaanschaatsster. Ze staat bij ons op een absolute nummer 1, samen met haar mooie zussen.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.