in ,

Oranje wint voor het eerst met Frank de Boer als bondscoach

Met drie goals pakte Nederland de winst.

Het Nederlands elftal heeft zondagavond gewonnen van Bosnië-Herzegovina. Twee goals van Georginio Wijnaldum en een goal van Memphis Depay waren genoeg voor de winst. 

Het was inmiddels alweer de vijfde interland van Frank de Boer als bondscoach. Vier wedstrijden op rij werd er niet gewonnen, dus was het hoog tijd om daar verandering in te brengen.

In de Johan Cruijff Arena werd al gauw duidelijk dat Oranje dit keer geen punten ging verspelen. Binnen een kwartier scoorde Wijnaldum twee keer, en ging Oranje met een voorsprong de rust in. Na de rust zorgde Memphis Depay voor de derde treffer, waardoor de overwinning zeker was. Een late tegentreffer van Bosnië-Herzegovina kon het tij niet meer keren.

Met de overwinning gaat Oranje voorlopig aan kop in de groep van de Nations League. Later op de avond spelen Polen en Italië tegen elkaar. Beide landen kunnen de koppositie van Nederland weer afpakken als ze die wedstrijd weten te winnen.

Bekijk ook:
Peiling: Linkse partijen willen graag samen regeren, maar wil de kiezer dat ook?

De goals van Oranje

Bekijk hier de goals die Oranje maakte tijdens de wedstrijd Nederland – Bosnië-Herzegovina.

De snelle openingstreffer van Wijnaldum:

En de tweede goal van de Liverpool-speler:

En de derde goal die door Memphis Depay werd gemaakt:

Meer over voetbal

Wil je meer lezen over voetbal? Dan hebben we de volgende aanraders voor je:

Geschreven door Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Top 5 grootste landen ter wereld

carbidschieten regels

De gevaren van carbidschieten