luca borsato
Saved Read later
Deel dit bericht

Luca Borsato heeft knallende ruzie met Ajax-hooligans

De zoon van marco Borsato, Luca, heeft het aan de stok met de F-side van Ajax. Hij heeft de harde kern van Ajax boos gemaakt door een aantal berichten dat hij op internet had gezet na de overwinning van zijn club AZ Alkmaar. Hij schept daar graag over op, en heeft daarmee een aantal Ajax hooligans tegen de schenen geschopt.

Zoon van Marco Borsato steekt de draak met Ajacieden

Luca Borsato is net zoals vader Marco een fanatiek supporter van AZ Alkmaar. Het was afgelopen zondag een prachtige dag voor Borsato want ‘zijn club’ wist met 2-1 te winnen van de Amsterdamse club. Hij stak zijn blijdschap niet onder stoelen of banken en besloot zijn vreugdegevoel op zijn Instagram stories te delen. De vreugdekreten van Borsato werden hem niet in dank afgenomen door de F-side van Ajax.

Goedemiddag Ajacieden’ schreef Luca in zijn stories, en plaatste er een paar smiley’s achter. Hij is een trotse supporter, want hij schreef ook ‘zo doen we dat in Alkmaar’ terwijl hij samen met een aantal AZ-supporters richting de plaatselijke kroeg in ging om de overwinning te vieren. Hij noemde AZ de ‘mooiste club van allemaal’. Een aantal getergde Ajax supporters konden de plagerijen van Borsato echter niet waarderen.

Bekijk ook:
De laatste, meest opvallende trends op het gebied van wakeboarden en (kite)surfen

Luca Borsato zegt dat het een grapje is

Niet lang na zijn gekraai van overwinning op Instagram plaatst hij opnieuw een post waarin hij ‘Is een grapje he jongens’ waarbij hij de emoties van twee gekruiste degens en een smiley plaatst. Blijkbaar heeft hij een hoop commentaar gekregen van Ajax-supporters. Hij zat ze al een tijdje te sarren met opmerkingen, en de F-Side, die al niet blij waren met het verlies van hun club, namen hem dat niet in dank af.

We gaan er vanuit dat het allemaal met een sisser af gaat lopen, al zou het ons niets verbazen als hij een zonnebril gaat dragen wanneer hij naar zijn club gaat kijken als ze in de Johan Cruijff Arena moeten spelen tegen de Godenzonen. De volgende keer zal hij zijn vreugde iets minder treiterend naar Ajacieden moeten uiten, want ze hebben het niet zo op dat soort mannetjes.

Bekijk ook:
Haal alles uit je training: de top 5 sporthorloges van nu

luca borsato stories

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

One Comment

  1. Peter Pan Reply

    War een onzin artikel. Waarom zer je de f side op deze manier neer? Je weer niet eens wie de mensen zijn die reageren, laat staan of ze bij de f side zitten. Ik vraag mij echt af wat voor site dit is. Ik lees hier de wildste dingen ren koste van anderen. Trieste boel

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.