Krijgt de Formule 1 straks een tweede coureur uit Nederland? 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Krijgt de Formule 1 straks een tweede coureur uit Nederland?

Met Max Verstappen wordt Nederland al goed vertegenwoordigd in de Formule 1, maar het zou goed kunnen dat er straks nog een landgenoot in de hoogste klasse van de autosport rijdt. Het gaat om de coureur Nyck de Vries, die nu actief is in de Formule E.

Nyck de Vries rijdt nu nog voor Mercedes in de Formule E, maar volgend jaar kan hij dat team zo maar eens inruilen voor Williams in de Formule 1. Het lijkt er namelijk steeds meer op dat de Fin Valtteri Bottas Mercedes volgend jaar gaat verlaten. Zijn opvolger staat al klaar in de startblokken, want dat zou het talent George Russell van Williams moeten zijn. Na deze stoelendans ontstaat er weer een vrij plekje bij Williams en die zou zo maar eens naar de Nederlander kunnen gaan. Dat zou toch een mooie Nederlandse toevoeging zijn!

Toto Wolff gunt Nyck de Vries een kans

Een mogelijke overstap naar de Formule 1 door Nyck de Vries wordt ook ondersteund door Toto Wolff. De topman van Mercedes stelde onlangs in een interview nog dat de Nederlander een kans moet krijgen in de top van de autosport. Die aanbeveling heeft De Vries in ieder geval in de pocket.

Bekijk ook:
Top 10 best betaalde Formule 1 coureurs

Concurrenten Nyck de Vries

De naam van Nyck de Vries wordt nu veel genoemd als opvolger van George Russel. Maar, hi is niet de enige kandidaat voor het stoeltje bij Williams. Zo zouden ook Nico Hülkenberg, Daniil Kvyat en Stoffel Vandoorne kans maken op deze positie. Laten we hopen dat ze uiteindelijk toch voor De Vries kiezen.

Bekijk ook:
Maak kennis met Eva Bruggenwirth, de bloedmooie vriendin van F1 coureur Nyck de Vries

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.