eva bruggenwirth

Maak kennis met Eva Bruggenwirth, de bloedmooie vriendin van F1 coureur Nyck de Vries

0 Shares

De Nederlandse Nyck de Vries heeft zichzelf tijdens de Grand Prix van Italië op de kaart gezet. Hij maakte zijn debuut bij de Formule 1, en eindigde op de negende plaats. Hij weet buiten het circuit ook aardig wat punten te scoren, want hij heeft een bloedmooie vriendin. Laten we even kennis maken met Eva Bruggenwirth.

De vriendin van Nyck de Vries

Nyck de Vries heeft zich bij de Formule 1 op de kaart gezet met een negende plek, wat een prima resultaat is voor een debuut bij de top van de racewereld. Hij werd na afloop uitbundig gefeliciteerd door wereldkampioen Max Verstappen. Het zijn jeugdvrienden en kennen elkaar al sinds het karten. Maar de Vries is ook een absolute winnaar op liefdesgebied. Zijn vriendin Eva Bruggenwirth is zeker goud waard.

Eve is een aantrekkelijke Amsterdamse die zich in het dagelijks leven bezighoudt met Social Media & Content. Ze zal dus goed op de hoogte zijn van de ins- and outs van de Formule 1, en uiteraard de gigantische media aandacht die haar vriend de laatste tijd heeft gekregen vanwege zijn prestatie op het circuit. De aantrekkelijke brunette mag maar wat trots zijn op haar coureur.

Eva Bruggenwirth staat pole-position op Instagram

Als we op de Instagram-account van Eva kijken dan zien we deze levensgenieter de hele wereld over reizen. Ze neemt op locatie de mooiste foto’s die ze deelt met haar 6K volgers. Zo heeft ze voet gezet in New York, maar ook in Parijs, Kaapstad en Monaco. Het mag duidelijk zijn dat deze dame een echte wereldburger is, en dat is maar goed ook, want we gaan er vanuit dat Nyck binnenkort op elk circuit te vinden is.

Dan kan Eva met haar ervaring op het gebied van social-media mooi verslag doen van de overwinningen van haar vriend. De twee zijn dus een powerkoppel waar we in de toekomst nog veel van gaan horen. We hebben een aantal foto’s van deze mooie dame onder dit artikel geplaatst. Ze ziet er prachtig uit, dus we hopen dat ze vaker tijd vrij zal maken om haar volgers te verblijden met haar sprankelende uiterlijk.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

151
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.