Hoogtepunten van Wimbledon 2021 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Hoogtepunten van Wimbledon 2021

Wimbledon 2021 is weer voorbij. Het prestigieuze tennistoernooi kende een heleboel hoogtepunten, die je in de bovenstaande video terug kan zien!

In 2020 ging Wimbledon helaas niet door vanwege de coronacrisis, maar gelukkig konden tennisfans dit jaar weer genieten van dit geweldige toernooi. Bij de mannen schreef Novak Djokovic geschiedenis, door zijn 20ste Grand Slam titel te veroveren. En bij de vrouwen won de Australische Ashleigh Barty haar tweede Grand Slam. Djokovic en Barty zijn dus de grote winnaars van het toernooi, maar ook andere tennissers lieten in Engeland heel wat mooie punten zien. Zo waren ook Matteo Berrettini, Roger Federer, Karolina Plíšková, Angelique Kerber en Hubert Hurkacz echte smaakmakers, zoals je in de bovenstaande video kan zien.

Bekijk ook:
Top 10 tennissers met het meeste prijzengeld

Met het aflopen van Wimbledon hebben we nu ook het derde Grand Slam toernooi van dit jaar gehad. Eerder dit jaar konden we ook al weer genieten van de Australian Open en Roland Garros. Nu staan er nog twee prachtige toernooien voor tennissers op het programma. Eerst vinden de Olympische Spelen in Tokio plaats. Vervolgens staat de US Open in Amerika op de planning. Dit is het laatste Grand Slam toernooi van 2021.

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.