glory 80
Saved Read later
Deel dit bericht

Glory 80: Jamal Ben Saddik vs Levi Rigters

Zaterdag is het zover. Dan gaat in de Trixxo Arena in Hasselt vechtsportgala Glory 80 van start. Headliner van de avond is het gevecht tussen zwaargewicht Jamal Ben Saddik en Levi Rigters. Maar de co-headliner, Badr Hari vs Arek Wrzosek belooft net zo spectaculair te worden. We stappen even in de ring om ze te bekijken.

Badr Hari vs Arek Wrzosek

De co-headliner van de avond betreft de 37 jarige vechtsport-veteraan Badr Hari, die het op gaat nemen tegen de ijzersterke Pool Arek Wrzosek. De twee hebben eerder tegenover elkaar in de ring gestaan. In 2021 vochten de twee titanen tegen elkaar, toen moest Hari het afleggen tegen Wrzosek. Badr Hari, die voor Marokko uitkomt, krijgt dan eindelijk de rematch waar hij hard voor heeft getraind.

Hari kan het zich niet veroorloven om deze partij te verliezen. De Marokkaan heeft al 5 partijen verloren, waardoor zijn reputatie een flinke deuk heeft gekregen. Als hij dit gevecht wint dan laat de ervaren vechtsporter zien dat hij nog steeds aan de top van de kickbokswereld staat. Hieronder zie je een compilatie van de beste gevechten van Hari. Zo kunnen we ons alvast warmdraaien voor de clash die morgen plaats gaat vinden.

Bekijk ook:
Haal alles uit je training: de top 5 sporthorloges van nu

Jamal Ben Saddik vs Levi Rigters

De headliner van de avond is het gevecht tussen Jamal Ben Saddik en Levi Rigters. Beiden zijn hongerig en willen hun naam definitief vestigen aan de top. Saddik komt uit voor Marokko, Rigters vecht onder de Nederlandse vlag. De 26 jarige Rigters, die ook wel ‘the prince of kickboxing’ wordt genoemd wil voor zijn 28ste wereldkampioen worden. Daarvoor zal hij wel van Saddik en uiteindelijk ‘The King of Kickboxing’ Rico Verhoeven moeten verslaan.

De verwachtingen zijn hoog. Rigters zei in een interview dat ‘hij alles te verliezen heeft’. Maar ook Saddik wilt zijn plek niet afgeven en zal als een bezetene strijden om deze vast te houden. Wie de wedstrijd bij wilt wonen heeft pech, de kaarten zijn allemaal uitverkocht. Maar niet getreurd, er is een manier waarop het hele evenement te zien is, alleen is dat wel op het scherm van je televisie, tablet of smartphone.

Bekijk ook:
De laatste, meest opvallende trends op het gebied van wakeboarden en (kite)surfen

https://twitter.com/GLORY_NL/status/1504768584928669713

Pay per view om Glory 80 te zien

Het hele evenement is te zien volgens het pay per view principe. De kaartjes zijn te koop op de website van Glory. Voor €19,99 koop je een kaartje en kun je alle wedstrijden bekijken. Ook de wedstrijden van de weltergewichten, middengewicht en lichtgewicht zijn te bekijken.

Ook het vrouwen-kickboksen komt aan bod. De 32 jarige Tiffany van Soest gaat tegen de Japanse Manazo Kobayashi vechten om de wereldtitel superbantamgewicht. Het belooft zaterdag dus een spectaculaire avond te worden tijdens Glory 80.

Aanvullend

    Mike

    Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    2.1k

    Log In

    Or with username:

    Forgot password?

    Forgot password?

    Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

    Your password reset link appears to be invalid or expired.

    Log in

    Privacy Policy

    Add to Collection

    No Collections

    Here you'll find all collections you've created before.