Met deze beroepen verdien je veel geld 8
Saved Read later
Deel dit bericht

Met deze beroepen verdien je veel geld

Voor veel mensen is een goed salaris een van de belangrijkste – of zelfs belangrijkste – redenen om te werken, maar met welke beroepen verdien je nou het meeste geld? Als je dat wil weten moet je snel verder lezen, want hieronder zetten we een aantal beroepen waarmee je veel geld kan verdienen op een rij! Wat lijkt jou de leukste baan om te doen?

Minister

Wil je veel geld verdienen en heb je politieke ambities? Dan is het ministerschap iets voor jou! Minister-president Mark Rutte en zijn collega's verdienen namelijk zo'n 170 duizend euro per jaar, en die mag je dus echt geen arme sloebers noemen. Als staatssecretaris boer je ook goed, met een jaarsalaris van ongeveer 160 duizend euro. Het is alleen vrij moeilijk om een van deze posities te bemachtigen, want hiervoor draait ook voor een deel om het hebben van de juiste connecties.

Plastisch Chirurg

Wist je dat je ook veel geld kan verdienen door mensen mooier te maken? Als je namelijk aan de slag gaat als een plastisch chirurg kan je salaris wel oplopen tot 400 duizend euro per jaar. Al moet je dan wel in een privékliniek gaan werken, en niet in het ziekenhuis. Een plastisch chirurg word je door een opleiding van zes jaar te volgen. Dat is dus een flinke tijdsinvestering, maar dan wacht er wel en droomsalaris op je.

Bekijk ook:
Koopkracht in 2024: zoveel gaan de armsten in Nederland er dit jaar op achteruit

Met deze beroepen verdien je veel geld 9

Advocaat

Het is algemeen bekend dat je als advocaat ook redelijk veel geld verdiend. Het salaris is daarbij wel afhankelijk van meerdere factoren zoals ervaring, expertise, reputatie en werkgever. Als je het een beetje goed doet kan je als advocaat ook zeker boven de 100 duizend euro per jaar uitkomen. De weg naar de advocatuur is wel uitdagend te noemen. Eerst volg je de studie rechtsgeleerdheid en daarna moet je ook nog jaren stage lopen bij een advocatenkantoor, voordat je zelf echt een advocaat bent.

Accountant

Als accountant mag je ook rekenen op een goed salaris, al is dat ook bij dit beroep weer afhankelijk van je ervaring, expertise, reputatie en werkgever. Als je het goed voor elkaar hebt kan je ook rond de 100 duizend euro per jaar uitkomen, al heb je daar wel meerdere jaren aan werkervaring voor nodig. Hiervoor heb je een accountant opleiding nodig, al zijn er ook andere financiële opleidingen die je kan doen.

Bekijk ook:
Steeds meer miljardairs in de wereld: Hoe zijn ze aan hun geld gekomen?

Met deze beroepen verdien je veel geld 10

Tandarts

Tandartsen helpen mensen aan een stralende glimlach, maar hebben zelf ook genoeg redenen om te lachen. Ze verdienen namelijk ook zo rond de 100 duizend euro per jaar – mits ze ervaren zijn – en daar word je natuurlijk best vrolijk van. Je wordt tandarts met de tandartsopleiding, die zes jaar duurt.

Piloot

Piloot is ook zo'n beroep waarvan iedereen wel weet dat hier een goed salaris aan is verbonden. Dat wil nog wel eens verschillen per piloot, maar naar verluidt kan het salaris wel oplopen tot 250 duizend euro per jaar. Je wordt piloot met een pilotenopleiding, al doe je dat niet zo maar. Deze opleiding stelt namelijk heel wat toelatingseisen en is ook niet bepaald goedkoop te noemen. Dan toch maar plastisch chirurg worden?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.