Poetin
Saved Read later
Deel dit bericht

Website haalt ruim 2 miljoen euro op om Poetin naar Jupiter te sturen

Dat veel mensen van mening zijn dat Poetin een enkeltje naar de sterren mag krijgen daar zijn we van overtuigd. Maar dat er daadwerkelijk miljoenen worden opgehaald om de Russische president naar een hemellichaam te kunnen sturen verbaast ons toch best wel. Maar het gehele bedrag is nog niet bij elkaar, er moet nog zo’n 88 miljoen bij.

Poetin naar Jupiter

Er zullen veel mensen zijn die Poetin hebben vervloekt of naar de maan hebben gewenst, maar de website die we in dit artikel behandelen krijgt het ook daadwerkelijk voor elkaar om een astronomisch bedrag bij elkaar te sprokkelen. Er zijn blijkbaar veel mensen die Poetin het liefste een enkeltje Jupiter willen geven, wat ons uiteraard niet verbaast. Het doel van de website is maar liefst 100 miljoen euro, dus er kan nog wat bij.

Het gaat uiteraard om een symbolisch doel. Het opgehaalde geld wordt niet in een raket gestoken waarmee Poetin naar Jupiter kan worden geschoten, maar naar de slachtoffers van het oorlogsgeweld in Oekraïne. Het opgehaalde bedrag zal volledig naar de bevolking van het belegerde land gaan. Er gaat een deel naar de strijdkrachten, en een deel is bestemd voor de wederopbouw van de infrastructuur van het land.

Elon Musk

Elon Musk daagde Poetin eerder uit tot een duel. In een tweet probeerde hij de Russische president uit zijn tent te lokken. Musk daagde hem uit en opperde dat de winnaar Oekraïne krijgt. Poetin heeft uiteraard niet gereageerd op de ludieke tweet. De vice-premier van Oekraïne en minister van digitale transformatie Mykhailo Fedorov stuurde een tweet naar Musk met de tekst; ‘we kunnen hem naar Jupiter sturen’.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

Als je de slachtoffers van het belegerde land wilt steunen dan kun je op deze website een donatie doen en op deze manier helpen aan het bouwen van de symbolische raket die de Russische dictator naar Jupiter moet sturen. Je kunt de website via social media delen en ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk geld wordt opgehaald voor het steunen van de Oekraïense strijdkrachten, en de wederopbouw van het land.

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.