rico verhoeven
Saved Read later
Share

Steenrijke Naomy van Beem is nu officieel de vriendin van Rico Verhoeven

We kennen ‘The King of Kickboxing' Rico Verhoeven uiteraard allemaal wel. Maar zijn vriendin kenden wij nog niet! Althans, niet in combinatie met Rico. De bloedmooie Naomy van Beem was eerder op tv toen ze meedeed aan het programma ‘Steenrijk, Straatarm'. Nu is eindelijk bekend dat de twee sportieve tortelduifjes een setje zijn.

Rico Verhoeven en Naomy van Beem

Het gonsde al van de geruchten. Rico Verhoeven overlaadde de instagram-posts van de mooie Naomy met likes en vice versa. Ze werden ook samen gespot, maar officieel werd het nooit gemaakt. Tijdens de premiere van de documentaire Rico: Dream Big werden ze dan toch knuffelend op de rode loper gezien. Hiermee maakt het stel duidelijk dat de twee een setje zijn.

Rico Verhoeven kennen we uiteraard vanwege zijn indrukwekkende staat van dienst als kickboxer. Naomy is iets minder bekend. Zij is een fitgirl dat haar fitness-imperium vanaf de grond wist op te bouwen. Ze deed onlangs nog mee aan het programma Steenrijk, Straatarm, waar ze het arme gezin hielp door verbeteringen aan te brengen in hun woning. Ze kreeg door deze actie veel positieve reacties van kijkers van het programma.

Bekijk ook:
Dit zijn de leukste kermissen van Nederland die je niet mag missen

Naomy is nu het liefje van Rico Verhoeven

Op het Instagram-account van Naomy zien we foto's van haar en Rico op de rode loper tijdens de première van zijn documentaire. De twee hebben het uitermate naar hun zin. Wij vinden dat Rico weer een hoofdprijs in de wacht heeft gesleept. Wij begrijpen wel waarom hij zich graag door zijn vriendin laat verzorgen na een zwaar gevecht.

Gelukkig plaatst Naomy ook foto's van zichzelf op haar account. Wij durven haar kickboksende vriend niet in de weg te zitten, dus houden we het maar bij het bekijken van haar beeldschone foto's. Hoe dan ook; wij vinden het een match made in heaven, we wensen ze nog veel geluk samen.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.