Badr moet weer opgeven met blessure 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Badr moet weer opgeven met blessure

In een kolkende Gelredome vond gisteren het gevecht van de eeuw plaats. Badr Hari had wereldkampioen Rico Verhoeven voor de tweede keer uitgedaagd. Rico Verhoeven won, net als drie jaar geleden, omdat Badr geblesseerd was geraakt.

Spannende pot

Het was een ontzettend spannende pot met kansen over en weer. Rico Verhoeven kreeg zelfs tot twee keer toe acht tellen aan z'n broek, iets wat hem nog nooit eerder is overkomen in Glory. Toen Rico de tweede keer acht tellen kreeg, kwam dit door een trap van Badr. Badr gleed echter weg en moest worden afgevoerd per brancard. Het huilen en de pijn waren die hij hier van had waren duidelijk hoorbaar.

Nog een keer?

Rico geeft aan gemengde gevoelens over te houden aan deze overwinning. Hij wint wel, maar misschien is dat alleen wel door de blessure van Badr. Natuurlijk is Rico ook een vechtersbaas en had hij alles gedaan om alsnog te winnen, maar dat was nu niet mogelijk. Om die reden sluit Rico ook een derde gevecht niet uit.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.