Dit is waarom steeds meer mensen voor een facelift kiezen 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit is waarom steeds meer mensen voor een facelift kiezen

Een facelift is de laatste jaren in populariteit aan het groeien. Plastische chirurgie kan in Nederland op een heel hoog niveau uitgevoerd worden en het kan je helpen om je wensen op het gebied van uiterlijk werkelijkheid te maken. Uiteraard gaan deze zaken altijd in goed overleg met een chirurg, zo ook een facelift. Wij zetten de belangrijkste redenen op een rij waarom mensen voor een facelift kiezen.

Losse of uitgezakte huid

Er zijn mensen die zich erg storen aan een uitgezakte huid aan de onderkaak of een overschot aan losse huid en vet rond de hals. Een facelift kan er voor zorgen dat je van deze problemen af komt. Door het rechttrekken van deze stukken huid kan het zijn dat het gezicht er weer frisser en jeugdiger uitziet. Bij een facelift wordt niet alleen de huid strakker gezet, maar ook het onderliggende spier- en bindweefsel. Deze combinatie zorgt ervoor dat een huid er weer strak en netjes uitziet. Elke huid is anders, geen persoon is met elkaar te vergelijken. Daarom zal een chirurg altijd goed onderzoek doen naar de huid van de patiënt, welke behandeling het beste bij deze huid past en hoe het herstelproces er uit zal zien.

Bekijk ook:
Dit zijn de zomertrends die je niet mag missen!

Geen pijnlijke ingrepen

Wie denkt dat een facelift een hele pijnlijke ingreep is, heeft het mis. Een facelift wordt namelijk onder narcose uitgevoerd waardoor de ingreep nagenoeg pijnloos is. Een chirurg die de facelift gaat uitvoeren zal dit altijd uitvoerig met de patiënt bespreken, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Het is wel mogelijk dat er na de ingreep wat pijn gevoeld kan worden door de behandeling aan het gezicht, maar dit zal in de loop van de tijd wegtrekken. De chirurg kan in overleg ook pijnstilling voorschrijven.

Snelle genezing

De facelift zal snel resultaat laten zien. In de eerste weken na de ingreep zal er op het gezicht een aantal zwellingen te zien zijn, maar dit trekt binnen een paar weken weg. In een aantal gevallen worden er hechtingen geplaatst die binnen een á twee weken door de chirurg verwijderd worden. Met andere woorden, het herstelproces gaat erg snel. Binnen een paar weken zijn de zwellingen weggetrokken en kun je weer genieten van een prachtige en stralende gezichtshuid. In de maanden erna merk je dat de huid steeds mooier en strakker wordt. Het totale herstelproces duurt tussen vier en zes maanden, maar na een paar weken zijn de zwellingen verdwenen en merk je al de eerste resultaten.

Bekijk ook:
Van pumps tot sneakers: schoenen voor elke gelegenheid

Het is niet voor niets dat een facelift vandaag de dag steeds meer uitgevoerd wordt. Het is absoluut geen taboe, en daarnaast je bent in Nederlandse praktijken in hele goede handen. Er zijn in Nederland meerdere goede praktijken met uitstekende chirurgen, zoals Dr. Wever. Bij een ingreep als een facelift gaat altijd een uitgebreid consult vooraf. Je bespreekt je wensen en de chirurg deelt zijn visie en vertelt wat de mogelijkheden zijn. Je zult er geen spijt van krijgen.

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.