Dit is het feestelijke vermogen van Hella Huizinga 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit is het feestelijke vermogen van Hella Huizinga

Waar een evenement of feestje is kom je Hella Huizinga tegen, dan hebben we het niet over een verjaardagspartijtje bij je thuis. Ze is gespecialiseerd in het organiseren van evenementen die tot in de kleinste details worden uitgewerkt, niet voor niets maken BN'ers dankbaar gebruik van haar diensten. Dit doet ze niet alleen, met een heel team om haar heen werkt ze een onderwerp of thema geheel naar wens uit. Je bent vast benieuwd hoe zij zo succesvol is geworden, en hoeveel verdient Hella nu eigenlijk met het organiseren van feesten?

Hella Huizinga is begonnen bij MC Donald met het organiseren van kinderfeestjes, omdat er niet echt veel interesse in was, is zij daarmee gestopt. In 2008 is Hella een kinderparty service begonnen, organiseren en kinderen waren echt haar ding. Ze besloot om de opleiding SPW kinderopvang te volgen, en daarna door naar de Pabo. Daar begonnen de twijfels te komen, of ze wel dit haar hele leven wilde doen. Ze was te ondernemend en wilde groeien tijdens haar carrière, dat heeft haar geen windeieren gelegd.

Waar is Hella Huizinga bekend van?

Van hard werken is deze vrouw van 40 jaar niet vies, kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Of je nu een tuinparty wil organiseren of een evenement met veel BN’ers, op kwaliteit wordt nooit ingeleverd. Ze woont in Amsterdam en is sinds kort verhuisd naar The Valley, vanuit hier organiseert ze evenementen. Haar bedrijf genaamd The Greatest Event runt zij nu al zo’n 10 jaar, het grootste deel van haar vermogen verdiend zij als weddingplanner. 

Afgelopen jaar heeft zij ook meegedaan aan de eerste editie van The Real Housewives of Amsterdam, helaas was dit niet alleen maar positief omdat zij nog met veel verdriet kampte tijdens de opnames. In de serie zie je hoe het huwelijk van Hella Huizinga eindigt na 13 jaar, ook de discussies die er soms verhit aan toe gaan had zij niet verwacht. Waar zij zeker niet van houdt is hypocriet gedrag, dit was regelmatig aan de orde met de andere deelnemers. 

Hoeveel vermogen heeft Hella Huizinga?

Volgens Quote heeft Hella Huizinga een vermogen van 3 miljoen euro opgebouwd, op verschillende manieren heeft zij dit weten op te bouwen maar voornamelijk als wedding en party planner. Hiermee is zij al ruim 10 jaar bezig, vaak wordt ze geboekt door bekende Nederlanders of influencers wat haar kas behoorlijk spekt. Het budget waarmee ze mag werken voor een evenement kan oplopen tot in de honderdduizenden euro’s, daar kun je een aardig feestje voor bouwen. 

Naast het plannen van evenementen en feesten, heeft zij ook geld binnen weten te slepen als actrice in de films Fashion Chicks. In de serie The Real Housewives of Amsterdam heeft zij ook gespeeld, hier heeft zij ook geld mee verdiend. Wil je ook een feest laten organiseren door haar, dan moet je flink in de buidel tasten. Vanaf 200.000 euro tot een miljoen wordt er een evenement georganiseerd, hiervan blijft er vast een leuk bedrag over om te sparen.

Bekijk ook:
Dit is het vermogen van Andy van der Meijde

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.