Sofia Vergara pikante foto's
Saved Read later
Deel dit bericht

Sofía Vergara deelt pikante foto’s uit de oude doos

We weten niet waarom, maar Colombiaanse vrouwen zijn meestal bloedmooi. Een van de bekendste is waarschijnlijk Sofía Vergara, bekend van de tv serie Modern Family. In 2019 was ze de best betaalde tv actrice ter wereld. Zij verdiende toen 44.1 miljoen dollar.

Pikante foto's

Sofía is gelukkig niet compleet uit de spotlights verdwenen sinds het einde van Modern Family. Oorspronkelijk zou ze een jurylid worden bij America's Got Talent, maar dat is voor nu nog even uitgesteld wegens de coronacrisis. Het lijkt erop dat zij in de tussentijd teruggekeerd is naar het model zijn. Ze mag dan wel 47 zijn, maar dat is geen enkele belemmering voor haar! Kort geleden poseerde zij nog met haar 20 jaar jongere nichtje, maar eerlijk is eerlijk, wij zouden niet weten welke billen van wie zijn!

Terug in de tijd

Het is duidelijk dat Sofía nog niet van plan was om haar schoonheid te laten vergaan. Zo heeft ze ook een aantal oude foto's online geknald, die uit de begintijd van haar carriére stamde. Een ding is zeker; deze vrouw is en zal altijd een schoonheid blijven.

Bekijk ook:
Hoe is het nu met Lil’ Kleine?

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.