Dit zijn de meest sexy mannen van deze eeuw

0 Shares

Paul Rudd is door het Amerikaanse blad People verkozen tot meest sexy man van dit jaar. De Amerikaanse acteur – die onder meer bekend is van de Marvelfilm Antman – is daarmee de opvolger van Michael B. Jordan, die vorig jaar de titel “Sexiest Man Alive” van het tijdschrift heeft gekregen. Wil je weten welke andere celebs deze eeuw zijn uitgeroepen tot meest sexy man van het jaar? Dan moet je snel verder lezen, want in dit artikel zetten we ze alle 22 voor je op een rij!

2021: Paul Rudd

Dit jaar is Paul Rudd verkozen tot meest sexy man. De acteur kennen we onder van de Marvel-films en andere leuke komedies zoals The 40-Year-Old-Virgin, Knocked up en Role Models.

2020: Michael B. Jordan

In 2020 was Michael B. Jordan de meest sexy man van het jaar. Jordan heeft – net zoals Rudd – een rol gespeeld in het Marvel Universum, hij was namelijk de slechterik in Black Panther. Daarnaast kan je Jordan ook kennen van de Creed films en Fantastic Four.

2019: John Legend

John Legend kreeg in 2019 de titel van meest sexy man van het jaar. De zanger ken je misschien van de hit All of Me, maar is tegenwoordig ook te zien als een van de coaches in het programma The Voice in Amerika.

Bekijk ook:
Wat zijn de zeven schoonheden?

2018: Idris Elba

In 2018 werd Idris Elba uitgeroepen tot meest sexy man het jaar. De acteur is onder meer bekend van de serie Luther. Daarnaast heeft hij een terugkerende rol in de Marvelfilms en was hij dit jaar ook te zien in de superheldenfilm The Suicide Squad.

2017: Blake Shelton

Blake Shelton werd in 2017 benoemd tot meest sexy man van het jaar. In Nederland is de countryzanger wat minder bekend, maar in Amerika heeft hij meerdere hits op zijn naam staan. Shelton is daarnaast ook een van de langstzittende coaches van The Voice in Amerika.

2016: Dwayne “The Rock” Johnson

Dwayne Johnson kreeg in 2016 de titel van meest sexy man van het jaar. The Rock was vroeger een professioneel worstelaar, maar is nu al jaren een waar fenomeen in Hollywood. Hij heeft rollen gespeeld in meerdere blockbusters – zoals Fast & Furious – en is daardoor tevens een van de best betaalde acteurs van dit moment.

Bekijk ook:
Quiz: Welke Marvel films zie je hier?

2015: David Beckham

Vaak zijn het acteurs of zangers die worden uitgeroepen tot meest sexy man van het jaar, maar in 2015 koos People voor voetballer David Beckham.

2014: Chris Hemsworth

Marvel acteurs zijn vaak sexy, want ook Chris Hemsworth heeft de titel meest sexy man ooit in ontvangst mogen nemen. De Australische acteur kreeg deze ego strelende eer in 2014 toebedeeld. Hemsworth is vooral bekend als de Noorse god Thor in het Marvel universum, maar hij laat zijn gezicht ook graag zien in actiefilms zoals Extraction en Red Dawn.

2013: Adam Levine

Bij de Amerikaanse The Voice houden ze ook wel van knappe mannen, want in 2013 werd Adam Levine uitgeroepen tot meest sexy man van het jaar. Levine is de leadzanger van Maroon 5 en samen scoorden ze onder meer de hits This Love, Misery en Moves Like Jagger.

Bekijk ook:
Top 10 artiesten op Spotify

2012: Channing Tatum

In 2012 werd Channing Tatum uitgeroepen tot meest sexy man van het jaar. Dat is niet zo gek, want in hetzelfde jaar kwam Magic Mike uit.

2011: Bradley Cooper

Bradley Cooper kreeg in 2011 de titel van meest sexy man van het jaar. Rond die tijd was Cooper onder meer bekend van de Hangover-films en Limitless. Nu kennen we hem ook voor zijn bekende rol met Lady Gaga in A Star is Born en als de stem van Rocket in de Marvel films.

2010: Ryan Reynolds

In 2010 ging Ryan Reynolds aan de haal met de titel meest sexy man van het jaar. Dat was net nadat hij – samen met Sandra Bullock – de hoofdrol speelde in de romantische film The Proposal.

Bekijk ook:
Poll: Welke topfilms zijn enorm overrated?

2009: Johnny Depp

Johnny Depp werd in 2009 uitgeroepen tot meest sexy man van het jaar. Deze man kennen we allemaal wel, want dit is toch wel een van de meest bekende acteurs van deze eeuw. Je kent hem als Jack Sparrow, Willie Wonka, Grindelwald of een ander gek typetje. Al komt hij de laatste tijd wat minder positief in het nieuws.

2008: Hugh Jackman

Acteurs die superhelden spelen zijn vaak knap, want ook Hugh Jackman is ooit uitgeroepen tot meest sexy man van het jaar. De Australische acteur kreeg die titel in 2008, hetzelfde jaar waarin hij de hoofdrol speelde in de romantische film Australia met Nicole Kidman. Jackman was toen ook al wereldberoemd om zijn vertolking van Wolverine.

2007: Matt Damon

In 2007 was Matt Damon de meest sexy man van het jaar. De acteur was toen helemaal hot vanwege zijn hoofdrol in de Jason Bourne films.

Bekijk ook:
De 10 duurste films ooit gemaakt!

2006: George Clooney

Dat George Clooney ooit is uitgeroepen tot meest sexy man van het jaar zal niemand echt verrassen. Clooney kreeg deze eer toebedeeld in 2006 en dat was dezelfde periode waarin de Ocean’s film erg populair waren.

2005: Matthew McConaughey

Alright, alright, alright, Matthew McConaughey was in 2005 de meest sexy man van het jaar. McConaughey stond toen vooral bekend om zijn leuke rollen in romcoms, zoals How to Lose a Guy in 10 Days. Later liet hij ook zien dat hij meer was dan een pretty face, want in 2013 won hij een Oscar voor zijn rol in The Dallas Buyers Club en kreeg hij veel complimenten voor de serie True Detective.

2004: Jude Law

In 2004 was Jude Law de meest sexy man van het jaar. Rond die tijd liet hij menig vrouwenhart – en waarschijnlijk ook wat mannenharten – smelten met zijn rollen in Closer, The Aviator en Cold Mountain.

Bekijk ook:
Quiz: Uit welke film komt deze quote?

2003: Johnny Depp

Johnny Depp is zo sexy dat hij deze eeuw twee keer is uitgeroepen tot meest sexy man van het jaar, want in 2003 kreeg hij ook al deze titel toebedeeld. Dat kan niemand anders zeggen, dus daar zal hij ongetwijfeld tevreden mee zijn.

2002: Ben Affleck

In 2002 was Ben Affleck de meest sexy man van het jaar. Hij was destijds ook samen met een van de knapste bekende vrouwen, want toen was Jennifer Lopez zijn vriendin. Grappig genoeg zijn de twee sinds kort weer samen.

2001: Pierce Brosnan

Pierce Brosnan werd in 2001 uitgeroepen tot meest sexy man van het jaar. Brosnan was toen vooral bekend als de bekende spion James Bond, en dat is natuurlijk altijd een sexy man.

Bekijk ook:
Speculatie: 10 mogelijke James Bond kandidaten

2000: Brad Pitt

Aan het begin van het nieuwe millennium was Brad Pitt degene die als eerste deze eeuw werd uitgeroepen tot meeste sexy man. We kennen allemaal wel een film met Brad Pitt, maar destijds was hij vooral bekend voor zijn rollen in Fight Club, Meet Joe Black, Seven Years in Tibet, Seven en Interview with the Vampire.

Dit waren alle sexy mannen van deze eeuw, ten minste volgens het tijdschrift People. Wie moet er in 2022 uitgeroepen tot meest sexy man?

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

747
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.