Saved Read later
Deel dit bericht

Zo ziet Lourdes (dochter van Madonna) en nu uit

Wie nog nooit van popster Madonna heeft gehoord heeft de afgelopen veertig jaar onder een steen gelegen. De zangeres draait al decennia mee aan de top van de popmuziek, en heeft er ook al een aantal relaties op zitten. Uit een van die relaties kwam een dochter die luistert naar de naam Lourdes. Zij is nu 25 jaar oud, en ze ziet er nu zo uit.

De dochter van Madonna

Hoewel Madonna haar dochter vroeger zoveel mogelijk buiten de media wilde houden, wisten paparazzi haar toch te vinden, en vast te leggen op de gevoelige plaat. Lourdes is inmiddels volwassen, en zoekt zelf regelmatig de media op omdat ze graag in de schijnwerpers staat, net zoals haar moeder al tientallen jaren doet. Lourdes is de dochter van Madonna en Carlos Leon, een personal trainer die de zangeres in 1995 op meerdere manieren liet zweten.

Uit die intensieve sessies werd dochter Lourdes Maria Ciconne Leon geboren. Vlak na haar geboorte ( in Los Angeles ) verhuisde ze samen met haar moeder naar Londen. Daar trouwde Madonna met regisseur Guy Richie, waarmee de zangeres de halfbroer van Lourdes kreeg; Rocco. De twee groeiden samen op en gingen naar een internationale school zodat ze vloeiend Frans konden leren spreken.

Lourdes ziet er tegenwoordig adembenemend uit

Lourdes verhuisde na haar tijd op de basisschool terug naar Amerika, dit keer naar New York City. Ze doorliep hier haar middelbare school op de Fiorello H. LaGuardia High School of Music & Art. Toen ze deze had afgerond deed ze een vervolgopleiding aan de universiteit van Michigan, waar ze les kreeg in theater en muziek. In die periode bracht ze haar eigen make-up lijn uit; hoe verrassend; De Material Girl make-up lijn.

In tegenstelling van wat veel mensen denken betaalt de nu 25-jarige Lourdes veel van haar studie zelf. Ze weet deze bedragen op te brengen met haar modellenwerk. Het zal uiteraard helpen dat ze de dochter van een superster is, maar ze weet dat het niet allemaal vanzelf komt omdat haar moeder haar niets cadeau geeft. Ze kan het hebben, check hieronder de foto's van Lourdes, de dochter van Madonna.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.