Heidi Klum
Saved Read later
Deel dit bericht

Topmodel Heidi Klum straalt op topless foto

Heidi Klum is inmiddels 40 jaar, maar laat zien dat ze nog heel goed mee kan draaien aan de top van de modellenwereld. Ze liet onlangs met een topless foto aan de hele wereld zien dat je er nog prachtig uit kunt zien na je veertigste. De pikante foto deelde ze op haar populaire instagram-account, en daar willen wij ook graag even een kijkje nemen.

Van beautyqueen tot topmodel

De 49-jarige Heidi Klum werd in 1973 geboren in het Duitse Bergisch Gladbach. Ze wilde al op jonge leeftijd beroemd worden in de modellenwereld, en we kunnen wel vaststellen dat ze haar doelen zeker heeft bereikt. Ze won op 18-jarige leeftijd een schoonheidswedstrijd, waarna ze door een modellenscout werd ontdekt. Haar carrière ging hierna als een raket, en ze werd al snel één van de meest geboekte modellen ter wereld.

Om haar carrière een boost te geven verhuisde de toen nog jonge Heidi naar New York. Ze kwam bij lingeriemerk Victoria's Secret terecht, waar ze regelmatig model stond voor op de vele billboards in New York en uiteraard de rest van de wereld. Heidi brak echter pas echt door als supermodel toen ze in 1998 op de cover van Sports Illustrated stond. Ze werd hierna overspoeld met werk, en werd wereldberoemd.

Bekijk ook:
Hoe is het nu met Lil’ Kleine?

Heidi Klum deelt pikante topless foto op Instagram

Haar rijke carrière omvat niet alleen modellenwerk. Ze is niet meer weg te denken van de internationale televisie, en wordt daarom regelmatig gevraagd als jurlylid voor verschillende talentenshows. Zo is ze te zien in de jurystoel van America's Got Talent, en beoordeelt ze kandidaten in Project Runway. Ze begeleid ook aanstormende talenten in de modellenwereld.

Ze staat zelf ook nog regelmatig voor de camera. Het is niet de eerste keer dat het model topless op de gevoelige plaat wordt vastgelegd. We hopen dat dit niet de laatste keer is, want ondanks het feit dat ze de 49 jaar heeft aangetikt ziet ze er nog verdomd goed uit voor haar leeftijd. Wij hebben de foto hieronder geplaatst, en als bonus nog een paar extra foto's van deze mooie blondine bijgevoegd.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.