in

Harry Potter ster krijgt gezinsuitbreiding

Harry Potter Baby

Een gezinsuitbreiding is altijd een mooi moment, maar zeker de Harry Potter fans onder ons zullen een beetje sentimenteel worden bij het horen van dit nieuws. Rupert Grint, de acteur die Ron Wemel speelt, verwacht over een paar maanden zijn eerste kindje!

In verwachting van zijn eerste kindje

Samen met zijn vriendin, Georgia Groome (bekend van Angus, Thongs & Perfect Snogging), verwacht hij dus over een paar maanden een mini-versie van hunzelf op de wereld te zetten. Het stelletje is al sinds 2011 samen en werd in 2018 gespot met bijpassende ringen. De roddels die toen rondgingen over getrouwd zijn zouden niet waar zijn. Rupert liet in een interview op zijn 30e verjaardag ook al weten dat hij klaar was voor een gezinnetje.

Hoe zit het met de Harry Potter wereld voor de baby?

Of de baby ook de naam Ron zou krijgen, als het een jongetje zou zijn, is niet waarschijnlijk. Dat zou niet passen bij de achternaam volgens Rupert. Het is wel een optie dat het kindje de Harry Potter films gaat kijken, maar mama Georgia zou dit voor het grootste gedeelte doen. Na de 3e film vindt Rupert het zelf verschrikkelijk om terug te kijken. De oudere films lukt hem nog wel, omdat hij zichzelf kan onderscheiden van dat kleine jongetje op het scherm, maar na ‘Harry Potter en de Gevangene van Azkaban‘ wordt het voor hem lastig om te kijken. Hoeveel weet jij eigenlijk nog over Harry Potter?

Bekijk ook:
Ophef over nieuwe muziekvideo Lil Nas X waarin hij de duivel een lapdance geeft

Harry Potter Trein

Wat doet Rupert Grint nu?

Harry Potter was natuurlijk de start van Rupert zijn carrière, maar hij heeft niet stil gezeten sindsdien. We hebben hem niet meer in grote films gezien, maar hij is wel actief in de tv-serie wereld. Tevens heeft hij ook nog meegespeeld in een videoclip voor Ed Sheeran. Tegenwoordig is Rupert te zien in de serie ‘Servant‘ waar hij Julian Pearce speelt. Servant is een psychologische thriller die te zien is op Apple TV.

Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      Overschot aan olie?

      Donald Trump haalt uit naar media en gouverneurs tijdens persconferentie