olivia Newton John

Zoveel geld erft de beeldschone dochter van Olivia Newton-John

0 Shares

Het zal niemand ontgaan zijn dat Olivia Newton-John gisteren op 73-jarige leeftijd is overleden. Het grote publiek kende haar van de musical Grease, waarin ze de rol van Sandy vertolkte. Behalve actrice, was Olivia ook een zangeres, onderneemster, maar vooral moeder van Chloe, die naar verwachting haar fortuin zal erven.

Olivia Newton-John

Olivia Newton-John werd in 1948 geboren in Cambridge, Engeland, maar verhuisde toen ze vijf was naar Australië. Nadat ze haar jeugd in het land had doorgebracht keerde ze terug naar Engeland, waar ze een solocarrière begon. De zangeres werkte samen met Bob Dylan en trad wekelijks op in een show van Cliff Richard. Nadat ze voor Engeland uitkwam tijdens het Eurovisiesongfestival werd ze immens populair in het land, dit werd de basis voor haar succesvolle loopbaan.

Ze besloot hierop een carrière in de Verenigde Staten te starten, waar ze al enige bekendheid had. Ook in de VS brak ze door, en kreeg er een succesvolle zangcarrière. Ze won vier Grammy Awards voor haar bijdrage in de muziek. Later maakte ze zichzelf onsterfelijk door haar rol in de musical Grease, waarin ze samen met Hollywoodlegende John Travolta de rollen van liefdeskoppel Danny en Sandy vertolkte.

Dochter Chloe Lattanzi erft een fortuin

Olivia Newton-John was tussen 1984 en 1995 getrouwd met Matt Lattanzi, waar ze in 1986 dochter Chloe Rose Lattanzi kreeg. De dochter van Newton-John is inmiddels 36 jaar en heeft een carrière in de muziek- en filmindustrie. Haar moeder vocht de afgelopen dertig jaar tegen borstkanker, en heeft deze strijd uiteindelijk verloren. Chloe Lattanzi zal naar verwachting haar fortuin erven. Dat is volgens verschillende bronnen ruim 60 miljoen dollar.

Olivia Newton-John wist dit fortuin te vergaren met haar muziek, maar ze was ook een onderneemster. De actrice was ook auteur en model. Naast haar werk runde Olivia haar eigen stichting, de Olivia Newton-John Foundation, dat onderzoek doet naar op plant gebaseerde medicatie tegen bepaalde vormen van kanker. Haar dochter zal de stichting voortzetten. We hebben hieronder een aantal foto’s van de twee geplaatst.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

437
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.