Geniet van jouw perfect vormgegeven badkamer 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Geniet van jouw perfect vormgegeven badkamer

Er is natuurlijk niets zo fijn dan het hebben van een perfect vormgegeven badkamer. De plek in huis waar je wakker wordt onder de douche, je tussendoor even snel opfrist of klaarmaakt voor de nacht. Hoe fijn zou het zijn als deze plek een hoop rust uitstraalt? Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden om jouw badkamer op een leuke en handige manier in te richten. Wij gingen voor je op onderzoek uit en vonden de volgende trends op het gebied van badkamers.

Grotere spiegels en meer industriële looks in de badkamer

In 2020 lijken er in eerste instantie twee grote veranderingen te komen op het gebied van badkamers. Allereerst is er natuurlijk de ronde spiegel die al een aantal jaar een grote hit is, maar het formaat is niet meer van deze tijd. De spiegels zullen in 2020 groter worden dan in de voorgaande jaren. Daarnaast lijkt ook de industriële stijl een belangrijke rol in te nemen als het gaat om slaapkamers. Waar we de afgelopen jaren al tal van grote industriële lampen en tafels in onze interieurs hadden lijkt deze stijl nu ook in andere delen van onze huizen terug te gaan komen.

Bekijk ook:
Ontdek de Top Speeltoestellen en Huisjes voor Ultiem Buitenspeelplezier

Stijlvol genieten met Villeroy & Boch

Als er één merk is op het gebied van badkamers die al jaren toonaangevend is, dan is het wel Villeroy & Boch. Villeroy & Boch bestaat al meer dan 260 jaar en is absoluut een specialist op het gebied van badkamers en sanitair. Hou je wel van een beetje stijlvol genieten? Dan is het zeker aan te raden om kwaliteitsproducten van het Luxemburgse merk aan te schaffen. Of het nu simpelweg gaat om een nieuw toilet, een douchebak of een prachtig vormgegeven bad.

Stel jouw perfecte badkamer samen

De badkamer is één van de belangrijkere plekken in huis en daarom is het belangrijk dat deze ruimte perfect wordt vormgegeven. Maar heb je alles al helemaal in je hoofd of ben je er nog niet helemaal uit? Op de website van Superbath helpen ze je graag om je keuzes nog een stukje gemakkelijker te maken en daarnaast helpen ze je mee zodat je geen enkel essentieel onderdeel mist. Kijk maar eens in de handige badkamergids, zo weet je zeker dat je geen enkel belangrijk onderdeel van jouw badkamer over het hoofd zult zien.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.