Moeder krijgt baby met man van dochter! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Moeder krijgt baby met man van dochter!

Dat is even schrikken voor de 34-jarige Lauren Wall uit het Verenigd Koninkrijk. Waar ze eerst superveel geluk had en haar moeder haar droomhuwelijk van zo'n 17.500 euro betaalde, kreeg diezelfde moeder later een kind met haar man.

Huwelijk van acht weken

Het gebeurde allemaal toen de inmiddels 34-jarige vrouw een jaar of 19 was. Zij en Paul, haar partner destijds, gaven elkaar het jawoord. Dit deden ze nadat ze samen een dochtertje hadden gekregen. Als een soort van bedankje mocht de moeder van Lauren, Julie, mee op huwelijksreis. Maar na acht weken besloten Paul en Lauren om elkaar te verlaten, amper negen maanden later werd er een spruit op de wereld gezet door de moeder van Lauren. De vader bleek haar ex-man te zijn.

Het ergste wat een moeder kan doen

Dit alles is het ergste wat een moeder haar dochter aan kan doen. Laten we daar heel duidelijk over zijn. Natuurlijk zijn de acties van Paul ook enorm laf, maar als moeder moet je dit soort dingen gewoon zeker niet doen. Een moeder zou namelijk als doel moeten hebben om haar eigen dochter gelukkig te zien en te beschermen.

Bekijk ook:
Dit zijn de engste plekken op aarde

Zwangerschap

De zwangerschap van de moeder van Julie werd al snel opgemerkt door Lauren zelf. Toen ze haar moeder er op aansprak gaf zij op haar beurt aan dat het ging om een cyste. Lauren ging naar huis en vernielde alle foto's van haar huwelijk met Paul. Een kleine negen maanden nadat Paul vertrok bij Lauren kreeg hij een kind met moeder Julie.

Trouwerij

Maar de koek was nog niet op tussen Julie en Paul. Sterker nog. Vijf jaar na het stukgelopen huwelijk van Lauren en Paul besloten ze om toch te trouwen. Ondanks het feit dat het bijna te zwaar was om deze dagen te doorstaan besloot Lauren toch naar het huwelijk van de twee te gaan. Ze deed dit niet omdat ze het zo graag wilde. Ze vond het belangrijk voor haar eigen dochtertje om het moment tussen oma en papa mee te maken.

Uiteindelijk komt alles goed

Bovenstaand bericht is echt gebeurd. Maar uiteindelijk komt alles goed. Of naja, bijna alles dan. Lauren heeft onlangs een nieuwe partner gevonden en is nu in verwachting van haar tweede kindje. Maar of de band met haar moeder ooit nog goedkomt is nog maar de vraag. De kans dat ze ooit haar moeder weer helemaal gaat vertrouwen is natuurlijk klein.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.