First lady
Saved Read later
Deel dit bericht

Wordt Davide first lady van Nederland?

Het zal beslist een teleurstelling zijn geweest voor vrouwen van diverse leeftijden toen Thierry Baudet in september 2019 zijn verloving aankondigde. De voorman van het FVD is vanwege zijn uiterlijk zeker een van de meest populaire verschijningen voor de vrouwelijke kiezers. Dat Thierry ook een reputatie opbouwde als een tikkeltje ‘foute man’ vanwege relatief vrouwonvriendelijke uitspraken, maakte hem waarschijnlijk nog interessanter. De vaak onthullende foto’s die van hem werden geplaatst, leverden hoofdschuddende Tweede Kamerleden op, maar ook geboeide dames. Maar door welke jonge vrouw was deze 37-jarige met de vele wilde haren getemd?

Een zeer wild seksleven

De 24-jarige Davide Heijmans is een studente psychologie in Amsterdam en amateur fotografe. Naar verluidt hebben ze elkaar leren kennen toen Baudet een toespraak hield op de universiteit. In eerste instantie wees de jonge studente hem af, maar toen hij volhield werden ze een stel. Meteen na het bekend worden van de verloving kwamen er roddels over Davide vanuit studentenkringen in Amsterdam. Ze zou bekend staan om haar wilde seksleven en haar gunsten verdelen over een deel van het Amsterdamse studentencorps. Vriendinnen hekelden deze kwaadsprekerij en noemden haar eerder een beetje preuts. Dat de politieke ideeën van het FVD niet veel aanhang hebben in studentenkringen zal zeker mee hebben gespeeld in de eerder verspreide geruchten.

Net zo mooi als Koningin Máxima

Onlangs werd Davide voorgesteld aan het Nederlandse volk in een uitgebreid interview in het lifestyle-magazine Story. Gelet op de huidige politieke situatie is het immers beslist niet onmogelijk dat Thierry Baudet in een volgende regering een belangrijke rol zal gaan krijgen. Sommige insiders zien in hem zelfs de gedoodverfde opvolger van Rutte als minister-president van ons land. Davide ziet het wel zitten om de vrouw van de premier van Nederland te worden. Ze geeft aan dat ze niet voorbereid wordt op een rol van ‘first lady’ van ons kikkerland. Maar ze merkt op te verlangen naar het moment dat Nederland naast Koningin Máxima nog een vrouw heeft om naar te kijken. Gebrek aan zelfvertrouwen heeft de toekomstige mevrouw Baudet dus niet.

Lees ook: Taakstraf voor belediging Koningin Maxima nog van deze tijd?

Moederschap voor een carrière

Davide heeft nog een halfjaar studie voor de boeg voordat ze zich psychologe mag noemen. En daarna wil ze snel mogelijk fulltime aan de slag als fotografe (logisch immers).

Haar toekomstige echtgenoot heeft zich tijdens zijn politieke carrière meerdere malen uitgelaten over de waarde van het gezin. Ook lijkt het duidelijk dat hij een kinderwens heeft. Omdat hij ook 13 jaar ouder is dan Davide Heijmans lijkt de vraag gerechtvaardigd wat zij daarvan denkt. De 24e jarige studente geeft echter aan dat zij het moederschap voorrang zal geven boven haar carrière.

Voorbereidingen voor een huwelijk zijn er nog niet getroffen, maar Davide merkt op dat het stel hier wel degelijk mee bezig is. En Nederland hoeft zich geen zorgen te maken dat het huwelijk zo plotseling zal worden aangekondigd als de verloving. Het huwelijk zal groots worden gevierd en tijdig worden aangekondigd. Het aanzoek zal zonder enige twijfel romantisch en goed geregisseerd worden. Of het stel hun huwelijk in binnen- of buitenland viert, is nog niet bekend.

Deel dit bericht
Read later
Rosalyn

Rosalyn is schrijfster en vertaalster. Reizen is haar grootste passie. En wat is er nu leuker dan je passie met je werk te combineren? Zowel thuis als onderweg schrijft ze graag over actuele onderwerpen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.