Rapper Sjors
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit bizarre bedrag verdient Rapper Sjors met een optreden van 30 minuten

Wie in Nederland nog nooit van Rapper Sjors heeft gehoord, heeft de afgelopen jaren onder een steen geleefd. Deze rapper valt bij het grote publiek onder het kopje ‘culthelden’, maar hij weet tijdens zijn optredens telkens weer het publiek mee te krijgen. Hij is niet van internet af te slaan, en weet telkens weer vriend en vijand te verbazen met zijn acties, waar iedereen plaatsvervangende schaamte van krijgt. Jij kunt dit feestnummer boeken voor je feestje, wij hebben opgezocht wat Rapper Sjors vraagt voor een optreden van een half uurtje.

Rapper en televisiepersoonlijkheid

De markante artiest werd op 31 mei 1992 in Heerlen geboren, en dat is te horen aan zijn Limburgse accent. Hij groeide op in Brunssum, en wilde al op jonge leeftijd een bekende rapper worden. Hij was al langer bezig met het maken van muziek, maar hij kreeg pas echt landelijke bekendheid toen hij in televisieprogramma ‘Man Bijt Hond’ te zien was. Zij waren erbij toen Rapper Sjors zijn eerste videoclip opnam.

Bekijk ook:
Hoe is het nu met Lil’ Kleine?

Toen hij niet uit zijn woorden kwam zei hij dat dit kwam omdat hij net een broodje pindakaas had gegeten, een uitspraak die hilarische reacties op internet opleverde. Sindsdien is Rapper Sjors een echte cultheld geworden, en heeft hij meerdere rapnummers uitgebracht. Toen zijn populairiteit in Nederland groeide besloot Sjors om de grens over te gaan en in Duitsland op te treden.

Dit kost een optreden van Rapper Sjors per 30 minuten

Zijn populariteit als cultheld in Nederland zorgt ervoor dat hij elk weekend wel een optreden heeft. Hij staat regelmatig in discotheken op het podium, maar nu het festivalseizoen is aangebroken weet hij ook duizenden bezoekers te vermaken. Hij rapt over geld, drugs, maar ook over maatschappelijke onderwerpen, zoals het drugsbeleid in Nederland, de belastingdienst, en over de ouderenzorg.

Als je Rapper Sjors op je feestje wil hebben dan kun je hem boeken bij het boekingskantoor waar hij mee samenwerkt. Als je hem op je verjaardag wilt hebben dan moet je minimaal €895 op je rekening hebben staan, want dat bedrag vraagt hij voor een optreden van 2 x 15 minuten. De rapper en mediapersoonlijkheid genereert dus een prima inkomen met zijn bezigheden op het podium.

Bekijk ook:
Hoe is het nu met Lil’ Kleine?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.