in

Zestien vrienden vieren einde quarantaine door te stappen: alle 16 besmet

De vrouw heeft achteraf spijt

We snappen natuurlijk dat de quarantaine oneindig lijkt, en dat je weer eens een keer lekker los wilt gaan. Een vrouw uit Jacksonville in de Amerikaanse staat Florida had hier ook behoefte aan na een maandenlange quarantaine, maar had hier al snel spijt van. 

Besmet na stappen

Samen met vijftien vrienden sprak zij af in een van hun favoriete cafés. Ze gingen het einde van de lockdown vieren, maar naderhand bleken ze allemaal besmet te zijn. Een paar dagen na het stappen kreeg zij problemen met haar ademhaling. Na een test bleek dat ze het coronavirus had. Haar vijftien vrienden waren allemaal stuk voor stuk ook positief getest. Ook andere gasten die op diezelfde avond aanwezig waren in het café zijn besmet geraakt. Het café is dan ook een weekend gesloten geweest zodat deze volledig ontsmet kon worden.

Waarschuwing coronavirus

De vrouw in kwestie wilt dan ook iedereen laten weten dat zij spijt heeft van haar uitje, en wilt dat andere mensen uitkijken. Ze zegt ook dat zij voorzichtiger had moeten zijn. Verder beklemtoont ze ook dat ze geen kroegentocht deden, het bleef bij dat ene cafétje.

 

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.