houten piemel duitsland verdwenen
Saved Read later
Deel dit bericht

Waar is de houten piemel in Duitsland heen?

Duitsland staat voor een mysterie. Een paar jaar geleden verscheen er een houten piemel op de berg Grünten gezet. Wie dit hier neergezet heeft, geen flauw idee. Maar wat nu nog vreemder is, is dat het beeld ineens weg blijkt te zijn. 

Houten piemel Duitsland verdwenen

De politie heeft een onderzoek ingesteld op de vermissing van het object. Het beeld is zo'n 2 meter hoog en gold zelfs op Google maps als cultureel monument. Mensen die het beeld in het echt gezien hebben gaven het ‘monument' op Google een vijf sterren review. Het lijkt erop dat het beeld is afgezaagd aan het kleine beetje zaagsel wat nog op de berg ligt te zien.

Waar komt de houten piemel vandaan?

Het is niet bekend wie de maker is van de houten piemel, of wie het beeld daar heeft neergezet. Volgens lokale geruchten zou het een grapje zijn geweest als verjaardagscadeau voor een jonge man. Zijn familie zou het cadeau niet gewaardeerd hebben, waarna het beeld van maar liefst 200 kilogram de berg opgetakeld was en daar is achtergebleven.

Bekijk ook:
Hoop, lef en trots: Dit zijn de plannen van het nieuwe kabinet

Hoe kan deze ineens weg zijn?

Hoe en waarom het beeld nu ineens weg is, is niet duidelijk. De autoriteiten gaan een onderzoek starten, maar verwachten hier niet veel mee op te schieten. De politie weet namelijk niet helemaal zeker of het wel om vandalisme gaat in dit geval. Ook de autoriteiten weten niet wie het beeld in eerste instantie gemaakt heeft of op de berg gezet heeft. Ze sluiten dan ook niet uit dat de maker zelf besloten heeft om het beeld neer te halen.

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.