in ,

Waar is de houten piemel in Duitsland heen?

En waar kwam het vandaan?

houten piemel duitsland verdwenen

Duitsland staat voor een mysterie. Een paar jaar geleden verscheen er een houten piemel op de berg Grünten gezet. Wie dit hier neergezet heeft, geen flauw idee. Maar wat nu nog vreemder is, is dat het beeld ineens weg blijkt te zijn. 

Houten piemel Duitsland verdwenen

De politie heeft een onderzoek ingesteld op de vermissing van het object. Het beeld is zo’n 2 meter hoog en gold zelfs op Google maps als cultureel monument. Mensen die het beeld in het echt gezien hebben gaven het ‘monument’ op Google een vijf sterren review. Het lijkt erop dat het beeld is afgezaagd aan het kleine beetje zaagsel wat nog op de berg ligt te zien.

Waar komt de houten piemel vandaan?

Het is niet bekend wie de maker is van de houten piemel, of wie het beeld daar heeft neergezet. Volgens lokale geruchten zou het een grapje zijn geweest als verjaardagscadeau voor een jonge man. Zijn familie zou het cadeau niet gewaardeerd hebben, waarna het beeld van maar liefst 200 kilogram de berg opgetakeld was en daar is achtergebleven.

Bekijk ook:
Wat is er vannacht allemaal gebeurd in Washington?

Hoe kan deze ineens weg zijn?

Hoe en waarom het beeld nu ineens weg is, is niet duidelijk. De autoriteiten gaan een onderzoek starten, maar verwachten hier niet veel mee op te schieten. De politie weet namelijk niet helemaal zeker of het wel om vandalisme gaat in dit geval. Ook de autoriteiten weten niet wie het beeld in eerste instantie gemaakt heeft of op de berg gezet heeft. Ze sluiten dan ook niet uit dat de maker zelf besloten heeft om het beeld neer te halen.

 

Bekijk ook:

Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

efteling dansende mensen

Efteling door het stof na muzikaal entertainment

Zijn jouw lampen nog van deze tijd?