Zijn jouw lampen nog van deze tijd? 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Zijn jouw lampen nog van deze tijd?

Iedereen wil zijn eigen huis zo mooi mogelijk inrichten, helemaal naar eigen smaak. Vaak wordt hierbij gedacht aan de kleuren, de meubels en decoratie, maar worden de lampen eigenlijk vergeten. Er wordt gedacht ‘zo lang er licht is, is het goed'. Maar de verlichting kan ook een hele hoop betekenen voor de stijl en sfeer in huis. Hoe dan? Dat leggen wij jou graag uit.

Welke kleur lamp?

Het kan nu echt niet meer hoor, die ouderwetse plafonniere met gloeilamp. Zo'n lamp is niet bepaald mooi om te zien, en kost tevens ook een vermogen in stroom. Stap daarom over naar een moderne ledlamp. Deze zijn beschikbaar in allerlei soorten,  maten en kleuren. Wil je een moderne stijl in huis? Dan zijn de kleuren zwart, wit en grijs ideaal. Maar je kunt natuurlijk ook voor bruin, brons of koper gaan. Deze kleuren passen bij vrijwel alle meubels en zien er mooi uit bij moderne verlichting. Tevens zijn dit ook kleuren die ontzettend goed passen bij strakke vormen. En laat die strakke vormen nu net precies ons volgende punt zijn!

Bekijk ook:
Creëer je eigen thuisbioscoop: alles over de trendy cinewall met haard

Welke vorm lamp?

Zijn jouw lampen nog van deze tijd? 15

Strakke vormen zijn helemaal in! Zo'n kroonluchter is natuurlijk hartstikke mooi om te zien, maar bij de meeste huizen past dit niet bij de rest van het interieur. Het zou een beetje zonde zijn als zo'n lamp, die op zichzelf hartstikke mooi is, ervoor zorgt dat jouw huis er eigenlijk niet uitziet als één strak geheel. Moderne hanglampen zijn ook ontzettend mooi en zorgen ervoor dat jouw huis de juiste belichting en sfeer heeft. Met het gebruik van een led hue lamp kun je zelfs verschillende kleuren instellen waardoor je nog een beetje extra sfeer in huis krijgt.

Liever toch een andere stijl?

Zijn jouw lampen nog van deze tijd? 16

Ben je toch niet zo'n fan van de moderne stijl, en heb je liever een retro of botanical lamp? Dat kan natuurlijk ook. Afhankelijk van de inrichting van jouw huis kan dit ook een hele mooie sfeer creëren. Wij vinden de verlichting bij dutchhomelabel.nl erg interessant, en raden dan ook aan om hier eens een kijkje te nemen. Als je voor deze stijlen kiest is het natuurlijk wel zo fijn als je ook een mooie set meubels hebt die hier bij passen. Uiteraard bestaan er nog een hoop andere stijlen, en je moet uiteindelijk helemaal zelf weten wat je met jouw huis doet. Wij hopen in ieder geval dat jouw huis al een stap richting het moderne heeft gezet, al is het maar door middel van ledlampen in plaats van gloeilampen.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.