man zit op trekhaak
Saved Read later
Deel dit bericht

Man gaat op trekhaak zitten zonder vet en laat poepresten achter

Het zal je maar gebeuren: je bekijkt tijdens het ontbijt de camerabeelden van de afgelopen nacht en ziet ineens een man op jouw trekhaak zitten. Emil Harmsen uit Delft heeft dit mogen meemaken. Met net een hap achter de kiezen zag hij een halfnaakte man die doodleuk op de trekhaak van zijn auto is gaan zitten.

“Hij ging er droog in”

De camera van Emil werkt op bewegingsdetectie waardoor hij wel vaker korte filmpjes krijgt te zien, maar dit keer duurde het filmpje opvallend lang. Op de beelden is haarscherp te zien hoe de man rustig aan komt lopen met zijn naakte onderlichaam en zichzelf laat zakken op de trekhaak van de auto alsof het niets is. Emil staat er nog steeds stomverbaasd van: “Zonder vet ook, hij ging er droog in!”

Poepresten

Dat de beste man Emil zijn trekhaak heeft gebruikt vindt hij nog niet eens zo erg, maar hij had wel de trekhaak netjes kunnen achterlaten. Er zaten nog poepresten op de kogel toen Emil de auto ging inspecteren. Emil heeft daarom toch maar billendoekjes gekocht zodat de man hem volgende keer kan schoonmaken.

Bekijk ook:
De 10 meest huiveringwekkende wezens ooit gevangen op camera

Toch is het niet alleen grappig voor Emil, maar ook verontrustend. Hij dacht er nog over na om het beeld in te zoomen zodat iedereen kon zien wie het is. Oorspronkelijk dacht hij namelijk dat de man onder invloed was, maar later bedacht hij zich dat de man misschien wel psychische hulp nodig heeft. Hij doet dan ook geen aangifte van het voorval.

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

One Comment

  1. Smokey Reply

    ten eerste dit is zo ziek, maar buiten dat het super ziek is ging ik helemaal stuk door het antwoord van de eigenaar van de auto en dus de trekhaak, dat ie in het nieuws zei “ik heb nu billendoekjes neergelegd” en “koop een dildo in de vorm van een trekhaak”

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.