efteling dansende mensen
Saved Read later
Deel dit bericht

Efteling door het stof na muzikaal entertainment

De Efteling heeft flink wat woede op de hals gehaald. Op internet is een filmpje verschenen van bezoekers die te dicht op elkaar dansten tijdens muzikaal entertainment in het pretpark. Het filmpje werd geüpload op Looopings.nl, een website over (pret)parken.

Efteling corona drukte

Het blijkt dat er in de Efteling nog wel volop gefeest mag worden, terwijl de discotheken en horeca elders in het land nog altijd dicht moeten blijven. Tientallen mensen waren vrolijk aan het dansen bij gospelkoor De Lichtpuntjes. De 1,5 meter regel werd daarbij niet in acht gehouden. Er was wel beveiliging, maar zowel de medewerkers van de Efteling als de beveiliging zouden niet ingegrepen hebben.

Reactie gemeente en Efteling

De gemeente Loon op Zand heeft ondertussen ook al gereageerd op ‘het voorval'. Zij hebben aan de Efteling laten weten dat dit niet de bedoeling kon zijn. Aan Looopings hebben zij laten weten dat zij geschrokken zijn van de commotie. Ook de Efteling heeft gereageerd op het filmpje. Zij stoppen per direct het muzikale entertainment, maar zeggen wel dat het om een momentopname ging. Op sommige plekken zou er te weinig controle zijn geweest op het gedrag van gasten. Het pretpark gaat komend weekend nadenken over mogelijk extra maatregelen.

Bekijk ook:
Leukste pretparken van Nederland

Steun voor de Efteling

Op Twitter zijn er veel boze reacties ontstaan, maar er zijn er ook mensen die alle ophef niet snappen. Volgens de voorstanders zie je gewoon een paar mensen die het leuk hebben met elkaar. Ook spreken zij over het feit dat mensen gezond moeten zijn als zij de Efteling binnen willen komen, en dat het filmpje dus in principe een paar gezonde mensen toont die het gezellig hebben met elkaar.

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.