Tiger King Joe Exotic gaat presidentieel pardon aanvragen 14
Netflix
Saved Read later
Deel dit bericht

Tiger King Joe Exotic gaat presidentieel pardon aanvragen

Heb jij de nieuwste serie ‘Tiger King' van Netflix ook al gezien? Dan ken je vast Joe Exotic wel. Tot nu toe moet hij 22 jaar achter tralies spenderen. Dit naar aanleiding van een rechter die hem schuldig bevond aan een moord plannen en het ombrengen van meerdere leeuwenwelpjes. Zijn juridisch team probeert hem nog steeds vrij te krijgen, en richt hun pijlen daarvoor op de Amerikaanse president Donald Trump.

Onschuldig

Het juridisch team is bezig met een document opstellen wat naar Trump gestuurd moet worden. Hierin proberen zij hem te overtuigen van Joe's onschuld. Joe heeft 17 federale beschuldigingen van dierenmishandeling tegen hem, en twee beschuldigingen van huurmoord.

Persconferentie

In een van de persconferenties die Trump de afgelopen weken hield, begon een van de journalisten over Joe Exotic. De aanleiding hiervoor was een tweet van Don Trump Jr. Hij vroeg zich openlijk af of 22 jaar niet een beetje veel was voor een dergelijk vergrijp. De president reageerde grappend dat hij de show nog niet heeft kunnen kijken, maar dat hij nog wel naar de zaak zou kijken.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.