in ,

Tiger King Joe Exotic gaat presidentieel pardon aanvragen

Netflix

Heb jij de nieuwste serie ‘Tiger King’ van Netflix ook al gezien? Dan ken je vast Joe Exotic wel. Tot nu toe moet hij 22 jaar achter tralies spenderen. Dit naar aanleiding van een rechter die hem schuldig bevond aan een moord plannen en het ombrengen van meerdere leeuwenwelpjes. Zijn juridisch team probeert hem nog steeds vrij te krijgen, en richt hun pijlen daarvoor op de Amerikaanse president Donald Trump.

Onschuldig

Het juridisch team is bezig met een document opstellen wat naar Trump gestuurd moet worden. Hierin proberen zij hem te overtuigen van Joe’s onschuld. Joe heeft 17 federale beschuldigingen van dierenmishandeling tegen hem, en twee beschuldigingen van huurmoord.

Persconferentie

In een van de persconferenties die Trump de afgelopen weken hield, begon een van de journalisten over Joe Exotic. De aanleiding hiervoor was een tweet van Don Trump Jr. Hij vroeg zich openlijk af of 22 jaar niet een beetje veel was voor een dergelijk vergrijp. De president reageerde grappend dat hij de show nog niet heeft kunnen kijken, maar dat hij nog wel naar de zaak zou kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

kpn prijzen omhoog

KPN en XS4ALL verhogen internetabonnement prijzen

Windows 10 en Office 2019 duur? Koop het online voor een prikkie