Windows 10 en Office 2019 duur? Koop het online voor een prikkie 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Windows 10 en Office 2019 duur? Koop het online voor een prikkie

Een tijdje geleden schreven we al over het feit dat steeds meer Nederlanders het updaten van hun mobiele apparaten uitstellen. Maar dit geldt zeker niet alleen voor mobiele telefoons en tablets. Ook computers moeten er vaak aan geloven. En écht verstandig is dat niet. Je bent namelijk een stuk vatbaarder voor het krijgen van virussen op je computer. Zorg er daarom voor dat je gewoon de nieuwste updates blijft aanschaffen, maar dat hoeft echt niet tegen de volle prijs. En om dat te bewijzen gingen we op onderzoek uit en kwamen we terecht bij Gamekeydiscounter.

Windows 10 aanschaffen

Microsoft is niet het meest goedkope bedrijf als het gaat om updates. Via de eigen website van het Amerikaanse bedrijf mag je maar liefst €145,- neerleggen voor de nieuwste versie van de software. En dat is dan ook één van de meest genoemde redenen waarom men niet update naar de nieuwste versie. Maar het kan ook veel goedkoper. Met een beetje goed zoekwerk kom je Windows 10 tegen voor een veel lagere prijs. En eerlijk is eerlijk. Hoe goedkoper hoe beter. Zeker wanneer dit geen invloed heeft op de prestaties en je volledig beschermd en up-to-date bent. Daarnaast wordt de kwaliteit natuurlijk gewoon gegarandeerd door de leverancier en kun je je computer gewoon blijven gebruiken zoals je gewend bent.

Bekijk ook:
Optimaliseer jouw netwerkervaring: Het belang van visitekaartjes met QR code

Office 2019

Een ander product van Microsoft dat vrijwel iedereen gebruikt is Office. Zelfs mensen die geen Windows computer hebben maken hier volop gebruik van. Programma’s als Word, Excel, Powerpoint en Outlook zijn namelijk niet meer weg te denken uit de huidige digitale samenleving. Een licentie voor het hele pakket van Microsoft Office 2019 kost op de website van Microsoft maar liefst €299,-. Maar ook dat kan natuurlijk stukken goedkoper. We gingen ook in dit geval even voor je op onderzoek uit en kwamen al snel Microsoft Office 2019 tegen voor slechts een fractie van de prijs. Zo kun jij vanaf nu weer lekker bezig met het tikken van documenten en sheets en gemakkelijk je mails blijven beantwoorden.

Bescherm je vandaag nog!

Eerlijk is eerlijk, je kunt er maar beter niet te lang mee wachten. Updates, en zeker upgrades, worden met een reden uitgebracht. Die reden is niet alleen maar omdat het er beter uitziet. Het hoofddoel van een update is namelijk altijd jouw veiligheid als gebruiker. Zorg er daarom ook vandaag nog voor dat jouw computer beter beschermd is. Zo krijgen hackers namelijk minder kans om in te kunnen breken op jouw computer. En daardoor kun jij ook in de toekomst gewoon veilig je bankzaken op de computer blijven doen.

Bekijk ook:
AI en Auteursrecht: efficiëntie en uitdagingen in het digitale tijdperk

Maar niet alleen op het gebied van Windows is het van belang om up to date te blijven. Een upgrade naar Office 2019 biedt namelijk ook extra beveiligingsopties en maakt het gemakkelijker om bestanden op een veilige manier te delen en op te slaan.  

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.