kpn prijzen omhoog
Saved Read later
Deel dit bericht

KPN en XS4ALL verhogen internetabonnement prijzen

Heb jij ook een internetabonnement bij KPN of XS4ALL? Dan is de kans groot dat je binnenkort meer zal betalen voor het gebruik hiervan. KPN heeft vandaag laten weten dat de prijzen van verschillende abonnementen omhoog gaan. Per abonnement is de stijging verschillend, maar het komt neer op een gemiddelde van 1,50. Bij XS4ALL stijgen de abonnementen met precies 1 euro.

Verhoging

Zowel bij KPN, als bij XS4ALL heeft de verhoging van de prijzen te maken met de inflatiecorrectie. Tevens is de stijging ook nodig zodat de bedrijven kunnen blijven investeren. Het is niet bekend met hoeveel euro de prijzen precies stijgen per abonnement. Wel is bekend dat de stijging een percentage van 2,6% bedraagt. Ook het Digitenne abonnement zal stijgen met 1 euro. Verder wordt het bellen ook duurder. Het starttarief zal met 0,01 euro omhoog gaan, evenals het bellen per minuut.

XS4ALL

Bij XS4ALL gaat het om een stijging van ongeveer 2%. De internetprijzen stijgen daar met precies een euro. De provider is in maart geïntegreerd met KPN, maar heeft zijn naam mogen behouden. Dit naar aanleiding van trouwe XS4ALL klanten die graag onder hetzelfde merknaam hun diensten wouden afnemen.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.