Super Nintendo World opent in februari zijn deuren 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Super Nintendo World opent in februari zijn deuren

Ben jij helemaal fan van alles wat met Nintendo te maken heeft? Dan heb je geluk! Op 4 februari 2021 opent Super Nintendo World zijn deuren in Japan. Het design van het themagebied heeft veel weg van de levels uit de Mario-games, en er zijn een aantal spectaculaire attracties die je kunt ervaren. Het themagebied is onderdeel van het pretpark Universal Studio's Japan.

Super Nintendo World

Een van de attracties waarvan we verwachten dat die het meest bezocht zal zijn, is een Mario Kart-achtbaan met ar-elementen. De achtbaan heeft twee rails waarbij de treintjes het tegen elkaar opnemen. Het doet een beetje denken aan Joris en de Draak in de Efteling. Daarnaast krijgen inzittenden een speciale mario-pet op met schermen voor de weergave van augmented reality elementen. Er zijn ook stuurwielen aanwezig in de karren waar vier stoelen per karretjes zijn.

Super Mario pretpark

Dit onderdeel van het pretpark was al jaren gelden verzonnen, en het wordt al een paar jaar gebouwd. Het was de bedoeling dat het themagebied dit jaar al open zou gaan, maar door de coronapandemie is dit uitgesteld. In februari 2021 zal Super Nintendo World dan eindelijk toegankelijk zijn voor publiek. Bezoekers zullen een polsbandje krijgen die verbonden is met een app. Het is de bedoeling dat bezoekers de interactie aangaan met voorwerpen in het pretpark. Op die manier kunnen ze Mario-mutjes verzamelen.

Bekijk ook:
Hoop, lef en trots: Dit zijn de plannen van het nieuwe kabinet

Attracties Super Nintendo World

Natuurlijk is het themagebied niet alleen op Mario gericht. De bouw van Super Nintendo World heeft ongeveer $578 miljoen gekost. Dat is $120 miljoen meer dan wat er gespendeerd zou zijn aan de Harry Potter Wereld in Florida. Ook Yoshi en Bowser zullen te zien zijn. Yoshi heeft zelfs een eigen attractie voor de kleinere kinderen. Terwijl je op de rug van Yoshi zit moet je op zoek gaan naar drie gekleurde eieren die zullen leiden naar de gouden ei. De attractie duurt ongeveer 5 minuten. Tot nu toe zijn er maar twee attracties bekend, maar we twijfelen niet dat er nog veel meer in petto is. Volgens geruchten zou er ook al een Donkey Kong gebied gebouwd worden naast het Super Nintendo World gedeelte.

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.