wk mario kart
jarretera/123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

WK Mario Kart van start

Het bestaat echt: het WK Mario Kart. Sinds het spel 25 jaar geleden op de markt is gekomen is het altijd populair gebleven. Jarenlang kun je blijven ruziën om wie nu precies de beste Mario Kart-speler is, maar er is maar één manier om erachter te komen. Morgen begint het WK Mario Kart 2020 en komen we erachter wie daadwerkelijk de beste Mario Kart-speler is.

WK Mario Kart

Het WK Mario Kart bestaat al sinds 2002. Ieder jaar opnieuw komen daar de beste Mario Kart-spelers bij elkaar om te strijden voor de titel. Dit jaar mogen zij naar Alphen aan den Rijn om hun kunsten te bewijzen. Natuurlijk kun je niet met een paar potjes al zien wie de beste speler is, daarom duurt het WK Mario Kart tot 22 augustus.

Wereldkampioenschap

Het eerste WK Mario Kart werd gehouden in Frankrijk. Sinds een jaar of twee geleden wordt het WK Mario Kart pas in Nederland gehouden. Iedereen staat natuurlijk vrij om me te doen, maar het niveau ligt ontzettend hoog. Mensen van over de hele wereld komen naar ons kikkerlandje om zichzelf te bewijzen. Het is ook niet zo dat je met het WK Mario Kart mee zou doen gewoon omdat je het leuk vindt, er wordt namelijk serieus voor getraind.

Bekijk ook:
Wat is er zo speciaal aan een casino zonder registratie?

Meerdere dagen

Er wordt verspreid over meerdere dagen gevochten voor de titel. Morgen zal het WK Mario Kart van start gaan met Time Trials. Woensdag wordt er in Battle Mode gespeeld en donderdag Match Races. Op vrijdag mogen de deelnemers het tegen elkaar opnemen in de GP150cc. Zaterdag zal het toernooi afgesloten worden met een prijsuitreiking. Ga jij alvast trainen voor volgend jaar?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.