waarom zijn we geinteresseerd in de britse koninklijke familie
Lorna Roberts/123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Waarom zijn we zo geïnteresseerd in de Britse koninklijke familie?

Er zal vrijwel niemand ter wereld zijn die niet gehoord heeft van de Britse koninklijke familie. Artikelen die over de familie geschreven worden zijn bijna net zo vaak gelezen als artikelen over de Kardashians. Maar waarom zijn we zo geïnteresseerd in de Britse koninklijke familie? Wat maakt hen zo interessant?

Waarom zijn we geïnteresseerd in de Britse koninklijke familie?

Tegenwoordig worden we overspoeld met politieke verhalen en discussies. Of het nu om Nederland, Amerika of Australië gaat, er is altijd wel wat aan de hand. Er wordt dan ook gedacht dat de populariteit van de Britse koninklijke familie vooral te maken heeft met het ontsnappen van de realiteit. Voor de buitenwereld zien ze er vaak uit als het perfecte plaatje. Daarnaast is de Britse koninklijke familie een van de meest bekende families ter wereld.

Wie is het meest populair van het koninklijke gezin?

Natuurlijk staat koningin Elizabeth II stipt op #1 als het op populariteit uitkomt. Zij heeft langer dan wie dan ook op de troon gezeten en is nog altijd populair gebleven. Een recent onderzoek heeft uitgewezen dat de koningin samen met prins William en zijn vrouw Kate Middleton in de top 3 staat. Prins Harry en Meghan Markle staan iets lager wat populariteit betreft, en dit komt voornamelijk door hun acties die als controversieel gezien worden. Daarnaast heb je ook nog de mensen die gewoon geen interesse hebben in het stel. Prins Charles staat vaak onderaan de lijst als het om populariteit gaat. Velen speculeren dat dit te maken heeft met hoe zijn relatie met prinses Diana ging.

Bekijk ook:
De veelgemaakte fouten bij het kiezen van kerstlampjes en verlichting

De kinderen van koningin Elizabeth II

Soms raken mensen in de war over wie de kinderen van koningin Elizabeth II zijn. Koningin Elizabeth II heeft vier kinderen: prins Charles, prinses Anne, prins Andrew en prins Edward. Daarnaast heeft zij ook nog kleinkinderen gekregen van al haar kinderen. Prins Charles kreeg samen met Diana twee zoons: Harry en William. Prinses Anne kreeg met haar ex-man Mark Philips dochter Zara en zoon Peter. Prins Andrew kreeg met Sarah Ferguson twee dochters: Beatrice en Eugenie. Prins Edward trouwde met Rhys-Jones en kreeg dochter Louise en zoon James.

 

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.