Sofia Vergara en Joe Manganiello kopen herenhuis voor $26 miljoen 12
buzzfuss/123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Sofia Vergara en Joe Manganiello kopen herenhuis voor $26 miljoen

We weten dat beroemdheden maar al te graag in dure huizen wonen, en dat bewijst Sofia Vergara maar weer eens. Samen met haar man heeft zij een herenhuis voor maar liefst $26 miljoen gekocht. Het huis heeft maar liefst 6 slaapkamers en 10 badkamers.

Herenhuis Sofia Vergara

Het huis, wat in 1999 gebouwd is, heeft ook nog een gasthuis, bioscoop en zwembad. Het koppel zal veel van hun privacy kunnen genieten aangezien zij nu in Beverly Park wonen, een wijk boven Beverly Hills die zeer streng beveiligd is. Er wordt gezegd dat hun buren onder andere Sylvester Stallone, Mark Wahlberg en Eddie Murphy zijn.

In eerste instantie kostte het huis $30 miljoen, maar het stel wist de vraagprijs met $4 miljoen te verminder. Desalniettemin heeft de vorige eigenaar alsnog $3 miljoen winst weten te maken.

Upgrade

Het herenhuis is nogal een upgrade ten opzichte van het huis waar het stel nu woont. Zij wonen momenteel drie kilometer verderop in een huis van $10.6 miljoen. Natuurlijk past dit nieuwe huis perfect bij de actrice, in 2019 was zij namelijk de best betaalde actrice op tv. Dat kwam door haar rol als Gloria Delgado-Pritchett in Modern Family. Ze zou zo'n $500,000 per aflevering verdient hebben. Gedurende het hele jaar zou zij $44.1 miljoen binnen geharkt hebben. In 2018 was dit $42.5 miljoen.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

 

Bekijk ook:

Avatar foto
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.