Hoe komt het dat het aantal externe opslagruimtes enorm zijn toegenomen? 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Hoe komt het dat het aantal externe opslagruimtes enorm zijn toegenomen?

De huidige corona crisis wordt door veel huishoudens als een perfect moment gezien om hun woning op te ruimen. Ook het klussen in de tuin is populair! Tot voor kort stonden er week na week lange rijen bij bouwmarkten en tuincentra. De schutting werd vervangen, de tuin werd van nieuwe planten voorzien, het speelhuisje voor de kinderen werd in elkaar gezet, enzovoorts.

Welke klussen heb jij de afgelopen weken in huis uitgevoerd? De kans is groot dat je tijdens het opruimen merkte, dat de opslagruimte in huis beperkt is. Ook kan het voorkomen dat je spullen bent tegengekomen, waarvan je niet wist dat je ze nog had. Het weggooien van deze spullen is vaak geen optie. Veel ruimte heb je er echter ook niet voor!

In dergelijke situaties kan het huren van externe opslagruimte een oplossing vormen. Niet voor niets is de populariteit hiervan sterk toegenomen.

Opslagruimtes worden in verschillende maten aangeboden

Het fijne aan de mogelijkheid om externe opslagruimte te huren, is het feit dat deze ruimtes in tal van verschillende maten worden aangeboden. Kijk eens op een website als 1box.nl, waar je voorbeelden van deze opslagruimtes vindt. Kies je voor een kleine ruimte om een paar gevulde verhuisdozen in kwijt te kunnen? Zoek je wellicht naar een opslagruimte voor het stallen van een tweede auto? Enzovoorts. Bij het vergelijken van verschillende externe opslagruimtes is het belangrijk om te kijken naar de beveiliging hiervan. Je wilt voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot je opslagruimte.

Bekijk ook:
Kantoortrends 2024: Flexibel, Duurzaam en Smart

Meubilair in een opslagruimte stallen bij een verbouwing

Niet alleen tijdens de corona crisis is de populariteit van externe opslagruimtes gestegen. Ook in de periode hiervoor kozen mensen vaak voor het huren van een opslagruimte. Denk aan een verbouwing van woningen. Het is vervelend wanneer meubels in de weg staan tijdens werkzaamheden. Daarbij kunnen de meubels beschadigd raken! Reden genoeg om ze tijdelijk elders te stallen. Het huren van externe opslagruimte verloopt van flexibel. Zo zit je niet direct vast aan een langlopend contract.

Zomer- en kerstspullen bewaren in een opslagruimte

Om ruimte in huis over te houden, kan ook het stallen van zomer- en kerstspullen in een externe opslagruimte het overwegen waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan rubberen bootje! Je gebruikt deze zeer waarschijnlijk alleen tijdens je vakantie in de zomermaanden. Datzelfde geldt voor een groot opblaasbaar zwembad. Door deze spullen in een externe opslagruimte te bewaren, liggen ze thuis niet in de weg!

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.