in ,

Sofía Vergara deelt pikante foto’s uit de oude doos

De Colombiaanse actrice liet ons weer even genieten van haar schoonheid

Sofia Vergara pikante foto's

We weten niet waarom, maar Colombiaanse vrouwen zijn meestal bloedmooi. Een van de bekendste is waarschijnlijk Sofía Vergara, bekend van de tv serie Modern Family. In 2019 was ze de best betaalde tv actrice ter wereld. Zij verdiende toen 44.1 miljoen dollar.

Pikante foto’s

Sofía is gelukkig niet compleet uit de spotlights verdwenen sinds het einde van Modern Family. Oorspronkelijk zou ze een jurylid worden bij America’s Got Talent, maar dat is voor nu nog even uitgesteld wegens de coronacrisis. Het lijkt erop dat zij in de tussentijd teruggekeerd is naar het model zijn. Ze mag dan wel 47 zijn, maar dat is geen enkele belemmering voor haar! Kort geleden poseerde zij nog met haar 20 jaar jongere nichtje, maar eerlijk is eerlijk, wij zouden niet weten welke billen van wie zijn!

View this post on Instagram

Patio picnic👙🧀🥖🍹

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Terug in de tijd

Het is duidelijk dat Sofía nog niet van plan was om haar schoonheid te laten vergaan. Zo heeft ze ook een aantal oude foto’s online geknald, die uit de begintijd van haar carriére stamde. Een ding is zeker; deze vrouw is en zal altijd een schoonheid blijven.

View this post on Instagram

#tbt Miami💖💖 #the90’s

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

View this post on Instagram

#tbt The 80’s Colombia❤️❤️

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.