Snackbar-held verjaagt dief: ‘Ik blijf gewoon rustig’ 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Snackbar-held verjaagt dief: ‘Ik blijf gewoon rustig’

Een bijzondere situatie woensdagavond in Den Haag. Edsel, een medewerker van lokale snackbar “De Jong Snacks”, kwam oog in oog te staan met een gewapende overvaller. Edsel weet de overvaller af te schrikken met een zoutpot.

Medewerker van de eeuw

Edsel kwam een aantal jaren geleden naar Nederland vanuit Curaçao. Als oom van de beste vriend van eigenaresse van de snackbar kon hij daar aan de slag. De eigenaresse van de snackbar vond dat ze iets moest doen en bedacht zelf een baan voor hem. Edsul zou ’s avonds aanwezig moeten zijn bij de snackbar. Dit om te zorgen voor een extra stukje veiligheid. Als het aan de eigenaresse ligt wordt Edsul de medewerker van de eeuw dankzij zijn heldhaftige optreden.

Interviews

Aan interviews geen gebrek op dit moment voor de 63-jarige medewerker. Iedere zender is inmiddels bij de snackbar langs geweest om zowel te spreken met de eigenaar als de medewerker en mensen in de buurt van de snackbar.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

Overal op het internet zijn filmpjes te vinden van het heldhaftige optreden van de 63-jarige man. Echter is de overvaller op dit moment nog altijd op vrije voeten.

Deel dit bericht
Read later
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.