rijkste man ter wereld armer
Saved Read later
Deel dit bericht

Rijkste man ter wereld, Jeff Bezos, is ineens $8 miljard armer

De afgelopen week heeft de verkoopgolf bij techaandelen vel losgemaakt bij verschillende miljardairs. De rijkste man ter wereld, Jeff Bezos, zag zijn vermogen hierdoor ineens met $8 miljard zakken. Ook MacKenzie Scott en Elon Musk kregen de wind tegen.

Rijkste man ter wereld ineens armer

Het begon afgelopen vrijdag al. Volgens de dagelijks bijgehouden rijkenlijst van Bloomberg zakte het vermogen van Bezos met $4 miljard. De rest van de week ging er nog eens $4 miljard vanaf. Zijn vermogen is daarmee onder de $200 miljard geraakt, namelijk $194 miljard. De afgelopen maanden was zijn vermogen omhoog geschoten vanwege de zegetocht van Amazon op Wall street. Steeds meer mensen kochten producten online via Amazon wegens de coronacrisis.

Andere miljardairs

Ook MacKenzie Scott, de ex-partner van Jeff Bezos, zag haar vermogen zakken. Op weekbasis zakte dit met $5 miljard naar $63,4 miljard. Het heeft niet alleen invloed gehad op de aandelen bij Amazon. Ook Elon Musk zag zijn vermogen zakken. Hij zou meer dan $17 miljard van zijn vermogen verloren zijn. Toch is Elon Musk dit jaar nog wel $71 miljard rijker geworden.

Bekijk ook:
Hoop, lef en trots: Dit zijn de plannen van het nieuwe kabinet

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.