in

Rijkste man ter wereld, Jeff Bezos, is ineens $8 miljard armer

Elon Musk is ook $17 miljard verloren

rijkste man ter wereld armer

De afgelopen week heeft de verkoopgolf bij techaandelen vel losgemaakt bij verschillende miljardairs. De rijkste man ter wereld, Jeff Bezos, zag zijn vermogen hierdoor ineens met $8 miljard zakken. Ook MacKenzie Scott en Elon Musk kregen de wind tegen.

Rijkste man ter wereld ineens armer

Het begon afgelopen vrijdag al. Volgens de dagelijks bijgehouden rijkenlijst van Bloomberg zakte het vermogen van Bezos met $4 miljard. De rest van de week ging er nog eens $4 miljard vanaf. Zijn vermogen is daarmee onder de $200 miljard geraakt, namelijk $194 miljard. De afgelopen maanden was zijn vermogen omhoog geschoten vanwege de zegetocht van Amazon op Wall street. Steeds meer mensen kochten producten online via Amazon wegens de coronacrisis.

Andere miljardairs

Ook MacKenzie Scott, de ex-partner van Jeff Bezos, zag haar vermogen zakken. Op weekbasis zakte dit met $5 miljard naar $63,4 miljard. Het heeft niet alleen invloed gehad op de aandelen bij Amazon. Ook Elon Musk zag zijn vermogen zakken. Hij zou meer dan $17 miljard van zijn vermogen verloren zijn. Toch is Elon Musk dit jaar nog wel $71 miljard rijker geworden.

Bekijk ook:
Wat is Parler en hoe werkt het?

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.