Video: Onmogelijke pingpongtrucs

0 Shares

 

Iedereen die wel eens een middagje heeft gepingpongd, weet waarschijnlijk wel hoe het is om een bijzonder punt te maken. In deze video van Dude Perfect laat de beroepsspeler Adam Bobrow zien hoe je pas echt geweldige punten kan scoren. Hoelang zou hij hiervoor getraind hebben?

Een pingpongballetje over het net slaan en op het vlak van je tegenstander laten belanden? Veel te simpel voor Adam Bobrow. De heren van Dude Perfect hebben daarom allerlei leuke uitdagingen voor hem bedacht om zo zijn enorme pingpongtalent te laten zien.

In de YouTube-video laat Bobrow zijn enorme precisie zien door een pingpongballetje op een naald te mikken. Bewegende targets zijn ook geen probleem voor de tafeltennisser, want hij laat ook zien hoe hij één balletje wegslaat, om vervolgens dat wegvallende balletje te raken met een ander balletje. Met één balletje iets raken is ook te simpel voor hem, want hij kan ook twee balletjes tegelijk slaan om zo twee verschillende targets te raken. De klassieke “appel op het hoofd” komt ook voorbij in de clip, alleen dan wel – toepasselijk genoeg – met een rode cup. Daarnaast heeft de video nog veel meer onmogelijke pingpongtrucs, kijken dus!

Bekijk ook:
Video: Man steekt Seine over op 70 meter hoogte vanaf de Eiffeltoren

Dude Perfect

De heren van het YouTube-kanaal Dude Perfect plaatsen vaker van dit soort leuke video’s. En die zijn wereldwijd erg populair. Hun best bekeken video is inmiddels meer dan 300 miljoen keer bekeken! Op Trending.nl hebben we al vaker video’s van hun gedeeld. Zo hebben we laatst een video laten zien met bijzondere trucs die je uit kan halen met een paar kaarten. En in een andere video lieten de heren van Dude Perfect zien hoe je op een onvoorspelbare, maar creatieve manier kan scoren. Ook zeer goede kijktips als je van dit soort video’s houdt!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vandaag
Wat vind jij?
Quizzen
Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.