Video: Onmogelijke pingpongtrucs 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Video: Onmogelijke pingpongtrucs

Iedereen die wel eens een middagje heeft gepingpongd, weet waarschijnlijk wel hoe het is om een bijzonder punt te maken. In deze video van Dude Perfect laat de beroepsspeler Adam Bobrow zien hoe je pas echt geweldige punten kan scoren. Hoelang zou hij hiervoor getraind hebben?

Een pingpongballetje over het net slaan en op het vlak van je tegenstander laten belanden? Veel te simpel voor Adam Bobrow. De heren van Dude Perfect hebben daarom allerlei leuke uitdagingen voor hem bedacht om zo zijn enorme pingpongtalent te laten zien.

In de YouTube-video laat Bobrow zijn enorme precisie zien door een pingpongballetje op een naald te mikken. Bewegende targets zijn ook geen probleem voor de tafeltennisser, want hij laat ook zien hoe hij één balletje wegslaat, om vervolgens dat wegvallende balletje te raken met een ander balletje. Met één balletje iets raken is ook te simpel voor hem, want hij kan ook twee balletjes tegelijk slaan om zo twee verschillende targets te raken. De klassieke “appel op het hoofd” komt ook voorbij in de clip, alleen dan wel – toepasselijk genoeg – met een rode cup. Daarnaast heeft de video nog veel meer onmogelijke pingpongtrucs, kijken dus!

Bekijk ook:
Het gezicht van Trending.nl worden? Dit is je kans!

Dude Perfect

De heren van het YouTube-kanaal Dude Perfect plaatsen vaker van dit soort leuke video's. En die zijn wereldwijd erg populair. Hun best bekeken video is inmiddels meer dan 300 miljoen keer bekeken! Op Trending.nl hebben we al vaker video's van hun gedeeld. Zo hebben we laatst een video laten zien met bijzondere trucs die je uit kan halen met een paar kaarten. En in een andere video lieten de heren van Dude Perfect zien hoe je op een onvoorspelbare, maar creatieve manier kan scoren. Ook zeer goede kijktips als je van dit soort video's houdt!

Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.