in ,

Trailer van Call of Duty: Black Ops Cold War

De game verschijnt op 14 november!

 

Het is weer tijd voor een nieuw Call of Duty spel! Fans van de games kunnen blij zijn want op 14 november is het dan zover, dan verschijnt Call of Duty: Black Ops Cold War. En dit is de trailer van de game.ย 

In Black Ops Cold War worden gamers als het ware deelnemers van de Koude Oorlog. In de campaign van game komen speler tegenover historische figuren te staan – zoals de Amerikaanse president Ronald Reagan – en raken ze betrokken in een bikkelhard gevecht dat zich over de hele wereld afspeelt. Daarbij kom je als speler op belangrijke historische locaties zoals de Sovjet-Unie, Oost-Berlijn, Turkije en Vietnam.

Al heeft het Call of Duty spel natuurlijk veel meer te bieden dan alleen slechts de campaign. In Black Ops Cold War kan je namelijk ook weer genieten van de multiplayer-functie. Spelers kunnen dan met elkaar geheimzinnige en gevaarlijke operaties uitvoeren, die je niet bepaald liefdadig kan noemen. Wat de multiplayer-functie echter precies beslaat, willen de gamemakers nog niet kwijt. Op 9 september zullen ze daar meer details over bekend maken.

View this post on Instagram

Duos.

A post shared by Call of Duty (@callofduty) on

Natuurlijk kan je in Black Ops Cold War het ook weer opnemen tegen zombies. In die setting probeer je dan te overleven met wapens uit het Koude Oorlog-arsenaal. Daarnaast ondersteunt Black Ops Cold War Call of Duty: Warzone.

Call of Duty: Black Ops Cold War komt in Nederland uit op 14 november. Het spel is te spelen op de PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X, en de Pc. Daarnaast zal het spel later ook te spelen zijn op de PlayStation 5.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.