in

LOLLOL NiceNice

The Masked Singer: dit hadden jullie te zeggen over de muis

De onthulling van de muis was voor veel mensen een verrassing

masked singer muis mariska bauer

Vrijdagavond zaten we weer met zijn allen voor de buis om The Masked Singer te kijken. We mochten kijken hoe de aap, zebra, muis, astronaut en vos één voor één een spectaculair optreden gaven. Uiteindelijk moesten we afscheid nemen van de muis, ook wel bekend Mariska Bauer, de vrouw van Frans Bauer.

De hints

Er waren heel wat hints gegeven. Zo werd Roze als een hint gegeven, haar lievelingskleur. Ze kent alle zalen van binnen en buiten dankzij de carrière van haar man, en reist daarvoor ook veel. Daarnaast rijdt zij in een cabrio en heeft zij een nagelstudio gehad. Tevens wist Frans Bauer ook niet dat zijn vrouw meedeed aan dit programma! Op onderstaand filmpje zien we de onthulling in huize Bauer.

Wat jullie dachten

Veel mensen hadden geen flauw idee waar ze het moesten zoeken. De gokjes liepen uiteen van Patricia Paay tot Angela Groothuizen. Het was dan ook heerlijk om alle reacties op Twitter te lezen. Hieronder een paar voorbeelden.

En dit waren jullie reacties toen de muis Mariska Bauers bleek te zijn

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

raket militaire wapens

Elon Musk wil herbruikbare raket bouwen die wapens binnen één uur kan afleveren

Prijzen in ‘lockdown sectoren’ flink omhoog