masked singer muis mariska bauer
Saved Read later
Deel dit bericht

The Masked Singer: dit hadden jullie te zeggen over de muis

Vrijdagavond zaten we weer met zijn allen voor de buis om The Masked Singer te kijken. We mochten kijken hoe de aap, zebra, muis, astronaut en vos één voor één een spectaculair optreden gaven. Uiteindelijk moesten we afscheid nemen van de muis, ook wel bekend Mariska Bauer, de vrouw van Frans Bauer.

De hints

Er waren heel wat hints gegeven. Zo werd Roze als een hint gegeven, haar lievelingskleur. Ze kent alle zalen van binnen en buiten dankzij de carrière van haar man, en reist daarvoor ook veel. Daarnaast rijdt zij in een cabrio en heeft zij een nagelstudio gehad. Tevens wist Frans Bauer ook niet dat zijn vrouw meedeed aan dit programma! Op onderstaand filmpje zien we de onthulling in huize Bauer.

Wat jullie dachten

Veel mensen hadden geen flauw idee waar ze het moesten zoeken. De gokjes liepen uiteen van Patricia Paay tot Angela Groothuizen. Het was dan ook heerlijk om alle reacties op Twitter te lezen. Hieronder een paar voorbeelden.

En dit waren jullie reacties toen de muis Mariska Bauers bleek te zijn

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.