in ,

Mike Tyson officieel weer de ring in

Op 12 september staat hij tegenover Roy Jones in Los Angeles

gaat mike tyson weer boksen
Leonard Zhukovsky/123rf.com

Het is dan nu eindelijk officieel: Mike Tyson maakt zijn rentree in de boksring. Op 12 september zal hij tegenover Roy Jones staan in Los Angeles. Jones (51) en Tyson (54) zullen het tegen elkaar opnemen in een demonstratiepartij van acht ronden. 

Mike Tyson gaat weer boksen

Er zijn al maanden lang geruchten over Mike Tyson zijn rentree, maar er was nog niks officieel. Deze geruchten werden aangewakkerd door video’s van Tyson op social media. Hierin toonde hij de kunst nog niet verleerd te zijn. Mike Tyson staat bekend als een van de beste boksers aller tijden. Op twintig jarige leeftijd werd hij de jongste wereldkampioen in het zwaargewicht ooit. Hierna had hij de wereldtitels van de WBA, WBC en IBF in bezit en wist deze ook nog te prolongeren. Het laatste professionele gevecht van Tyson was in 2005.

Andere kant van Mike Tyson

Toch is Mike Tyson niet altijd de persoon geweest die mensen denken dat hij is. In 1997 beet hij een stuk van Evander Holyfield’s oor af tijdens een gevecht. Hij had er toen al een gevangenisstraf opzitten van bijna drie jaar voor het verkrachten van de 18-jarige Desiree Washington.

Bekijk ook:
Hoe gaat het nu met Bruno Bruins?

 

Bekijk ook:

Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit zijn de rijkste Nederlanders

De oudste mensen ter wereld zijn vrouw