gaat mike tyson weer boksen
Leonard Zhukovsky/123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Mike Tyson officieel weer de ring in

Het is dan nu eindelijk officieel: Mike Tyson maakt zijn rentree in de boksring. Op 12 september zal hij tegenover Roy Jones staan in Los Angeles. Jones (51) en Tyson (54) zullen het tegen elkaar opnemen in een demonstratiepartij van acht ronden. 

Mike Tyson gaat weer boksen

Er zijn al maanden lang geruchten over Mike Tyson zijn rentree, maar er was nog niks officieel. Deze geruchten werden aangewakkerd door video's van Tyson op social media. Hierin toonde hij de kunst nog niet verleerd te zijn. Mike Tyson staat bekend als een van de beste boksers aller tijden. Op twintig jarige leeftijd werd hij de jongste wereldkampioen in het zwaargewicht ooit. Hierna had hij de wereldtitels van de WBA, WBC en IBF in bezit en wist deze ook nog te prolongeren. Het laatste professionele gevecht van Tyson was in 2005.

Andere kant van Mike Tyson

Toch is Mike Tyson niet altijd de persoon geweest die mensen denken dat hij is. In 1997 beet hij een stuk van Evander Holyfield's oor af tijdens een gevecht. Hij had er toen al een gevangenisstraf opzitten van bijna drie jaar voor het verkrachten van de 18-jarige Desiree Washington.

Bekijk ook:
Haal alles uit je training: de top 5 sporthorloges van nu

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.