in ,

Check hier de gloednieuwe Efteling attractie

Sinds 20 juni kunnen bezoekers ervan genieten!

De nieuwe Efteling attractie Max & Moritz 

Sinds 20 juni kunnen bezoekers van de Efteling genieten van een nieuwe attractie. In de dubbele achtbaan, genaamd Max & Moritz, ontsnap je samen met de jongens uit de Koekoeksklokkenwerkplaats in een van hun zeepkisten. Je kan kiezen uit een van de twee banen: die van Max of die van Moritz. De twee rijden in tegengestelde richting en maken ieder een leuke rit. Als je onderweg goed oplet zie je zelfs hoe de jongeheren kattenkwaad uithalen.

Max & Moritz is vooral gericht op kinderen tussen de 4 en 10 jaar. De attractie is op het hoogste punt maar liefst 6 meter hoog en kan een maximale snelheid halen van ongeveer 36 kilometer per uur.

Geschreven door Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

margot robbie pirates of the carribean

Margot Robbie hoofdrolspeler Pirates of The Carribean


Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/post.php on line 1023

Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/plugins/media-ace.php on line 128

Top 5 dieren die woorden kunnen zeggen