in , ,

LEGO Nintendo NES-spelcomputer onthuld

Compleet met controller en beeldbuis-tv!

LEGO Nintendo NES-spelcomputer
Robert Klein/123rf.com

Eerder dit jaar zijn Nintendo en LEGO een samenwerking aangegaan om Super Mario op een compleet nieuwe manier te ervaren. Nu breiden zij hun samenwerking nog verder uit door een LEGO versie van de NES-spelcomputer te onthullen.

LEGO Super Mario

In maart van dit jaar kregen we LEGO Super Mario te zien. Dat was geen videogame, maar ook geen LEGO bouwset. Het was een compleet nieuwe manier om de wereld van Super Mario te ontdekken. Een interactief LEGO Mario figuur kon munten verzamelen in fysieke levels die je zelf kon maken. Er wordt verwacht dat de interactieve versie van LEGO Mario eind dit jaar beschikbaar zal zijn.

LEGO Nintendo NES-spelcomputer

Dinsdag kregen we te zien hoe LEGO en Nintendo hun samenwerking nog verder uitbreidde. Maandag werd het bestaan van deze set al enigszins gelekt, maar vandaag werd het dan officieel onthuld. De LEGO Nintendo NES-spelcomputer is compleet met controller, Super Mario Bros.-cartridge en een ouderwetse beeldbuis-tv.

Bekijk ook:
Peiling: VVD verliest kiezers, Pieter Omtzigt immens populair

En het leukste van alles? Nadat je de set in elkaar gezet hebt, kun je Mario zelfs besturen! Aan de zijkant van de LEGO-tv zit een zwengeltje. Het Mario-poppetje zit aan een transparante arm vast. Door te draaien zal het level langs Mario bewegen.

 

Bekijk ook:

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/post.php on line 1023

Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/plugins/media-ace.php on line 128

Top 10 dingen die iedereen in zijn slaap doet

Kleding dat elk Nederlands meisje in haar kast heeft