LEGO Nintendo NES-spelcomputer
Robert Klein/123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

LEGO Nintendo NES-spelcomputer onthuld

Eerder dit jaar zijn Nintendo en LEGO een samenwerking aangegaan om Super Mario op een compleet nieuwe manier te ervaren. Nu breiden zij hun samenwerking nog verder uit door een LEGO versie van de NES-spelcomputer te onthullen.

LEGO Super Mario

In maart van dit jaar kregen we LEGO Super Mario te zien. Dat was geen videogame, maar ook geen LEGO bouwset. Het was een compleet nieuwe manier om de wereld van Super Mario te ontdekken. Een interactief LEGO Mario figuur kon munten verzamelen in fysieke levels die je zelf kon maken. Er wordt verwacht dat de interactieve versie van LEGO Mario eind dit jaar beschikbaar zal zijn.

LEGO Nintendo NES-spelcomputer

Dinsdag kregen we te zien hoe LEGO en Nintendo hun samenwerking nog verder uitbreidde. Maandag werd het bestaan van deze set al enigszins gelekt, maar vandaag werd het dan officieel onthuld. De LEGO Nintendo NES-spelcomputer is compleet met controller, Super Mario Bros.-cartridge en een ouderwetse beeldbuis-tv.

Bekijk ook:
Gamen als een pro? Dit zijn de beste gamemuizen van dit moment

En het leukste van alles? Nadat je de set in elkaar gezet hebt, kun je Mario zelfs besturen! Aan de zijkant van de LEGO-tv zit een zwengeltje. Het Mario-poppetje zit aan een transparante arm vast. Door te draaien zal het level langs Mario bewegen.

 

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.