in

Kleding dat elk Nederlands meisje in haar kast heeft

En die stiekem ook gewoon heel erg leuk zijn…

antwerp, antwerp/belgium - 14 04 19: costes shop sign in antwerp belgium

1. De welbekende Flared Broek

Deze broek is bijna niet te missen in je kast en een toppunt van de Nederlandse modecultuur. Het is moeilijk om deze broek niet tegen te komen als je door de stad loopt of door Instagram scrollt. En dit is niet zonder reden! Ik heb er zelf ook een stuk of 4 in mijn kast omdat ze flatteus, comfertabel en fashionable zijn. Je hebt ze in simpele spijkervorm maar ook met leuke dierenprintjes of in felle kleuren. Wat is jouw favoriet?

2. Zwarte boots

Okay dus je hebt je Flared Broek aan, maar waar combineer je dit dan mee? Juist! Zwarte boots. Ook dit is een fashionfavoriet bij veel meiden omdat het je look net iets interessanter maakt en ze werkelijk met alles te combineren zijn. Een aantal voorbeelden van deze boots zijn Dr. Martens en Sendra’s (maar je hebt natuurijk ook budget opties bij bijvoorbeeld de Van Haren).3. Het Klemmetje

Bekijk ook:
Wat zijn de zeven schoonheden?

Aha! Ook eentje die niet te missen is. Een klemmetje is misschien geen officieel kledingstuk maar zeker wel iets dat je veel tegenkomt bij Nederlandse meiden (Tip voor als je je verveelt in je colleges: tel alle klemmetjes). Je haar half opgestoken met een klemmetje en vaak wat losse plukken is lekker nonchalant en staat mooi bij iedereen. Ook kun je bij deze haarstijl goed je oorbellen zien, wat me brengt naar mijn volgende punt…

4. Heel. Veel. Oorbellen.

Een reeks oorbellen is ook een veelvoorkomende trend bij meiden. Het is super trendy om meerdere gaatjes te hebben die gevuld zijn met zilveren of gouden oorbellen. Deze sierraden voegen zo veel toe aan je outfit! Een aantal leuke plekken om oorbellen te scoren zijn de Sascha, My Jewellery, t’ Oorzaakje en gewoon op de markt staan vaak ook leuke tentjes. Je kunt ze ook zelf maken en ook als cadeautje zijn ze echt top!

Bekijk ook:
Driving shoes: 5 tips om je autoschoenen modieus te dragen

5. Jasjes

Nummer 5 is lekker breed omdat er heel veel verschillende populaire jasjes zijn. Ik zou erg verbaast zijn als je geen spijkerjasje, leren jasje, blazer of een variatie hiervan in je kast hebt hangen. Er zijn zo veel opties! Je ziet ook vaak jasjes met prints; bijvoorbeeld het tijgerprint spijkerjasje van de Costes of het geruite jasje van de Zara. If you know you know 😉.

Dat deze trends veel voorkomen en misschien ‘basic’ genoemd worden maakt ze zeker niet minder leuk! Ik heb ze zelf ook allemaal in mijn kast liggen. Laten we vooral elkaar niet te veel judgen en iedereen lekker zijn eigen ding laten doen. Als jij je ergens goed in voelt moet je het lekker dragen, of dit nou een leren jasje of een pyama broek is.

Herkende jij jezelf in dit artikel? Wat is je lievelings kledingstuk uit het rijtje? Of heb je juist helemaal niks met deze trends? En welke horen zeker nog in het rijtje thuis die ik niet genoemd heb? Let us know!

Bekijk ook:
Herenkapsels 2021: de populairste kapsels voor mannen

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      LEGO Nintendo NES-spelcomputer

      LEGO Nintendo NES-spelcomputer onthuld

      Wat kan je verwachten voor de zorgpremie in 2021?