in

sadsad AngryAngry LOLLOL OMGOMG

Nintendo Switch overal uitverkocht

Grote vraag naar de Nintendo Switch

Nintendo Switch

De Nintendo Switch is gigantisch populair in ons land. Dankzij het coronavirus zijn we beperkt in onze vrijheid. Op zaterdag met je vrienden naar de kroeg is er even niet meer bij. Daarom hebben velen ervoor gekozen om een Nintendo in huis te halen. Alleen zijn er nu problemen met de levering.

Grote vraag naar de Nintendo Switch

Alle grote ketens die de console aanbieden, hebben problemen met hun voorraad. Zowel aan de vraag kant als de aanbod kant zijn oorzaken te noemen. Het coronavirus zorgt voor een grotere vraag naar alle gameconsoles, zo ook de Nintendo Switch. Daarnaast is er een recentelijk een nieuw spel uitgekomen: Animal Crossing. Het spel is mateloos populair en zorgt ook voor meer vraag naar de Switch. Aan de andere kant waren er problemen met de productie. De fabrieken zijn gevestigd in China en Vietnam. Het COVID-19 virus heeft de productie van Nintendo behoorlijk verstoord.

Bekijk ook:
Nieuwe Pokémon games aangekondigd

Nintendo stelt klanten gerust

Inmiddels hebben bronnen bevestigd dat Nintendo de productie flink opgeschroefd heeft. Leveranciers van de onderdelen hebben gigantische orders van het bedrijf gehad. Dit wil echter niet zeggen dat het probleem snel is opgelost.

De tekorten aan de Nintendo Switch zijn niet alleen een probleem in Nederland. Wereldwijd staan winkelketens te springen om het apparaat. Nintendo gaat naar verwachting 10 procent meer produceren dan in 2019. Lukt het je nog niet om een Nintendo Switch te bestellen? Nog even geduld. Er wordt aan gewerkt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Waarom is er zoveel ophef over het 5G netwerk?

Waarom is er zoveel commotie omtrent het 5G netwerk?

Wat is het mondkapjesbeleid in Nederland?