in ,

CoolCool

Mario Kart in het echt!

Ben jij klaar voor een te gek uitje met vrienden en vriendinnen?

Velen van ons zullen er mee opgegroeid zijn. Mario Kart. Het wereldberoemde spel van Nintendo, dat voor het eerst uitgebracht werd in 1992, wordt vandaag de dag nog steeds gespeeld. Voornamelijk op consoles. Maar daar dachten ze in Amerika anders over. Zou het net zo gaaf zijn om Mario Kart in het echte leven te spelen?

Branson Track

Branson Track, een van de vele kartbanen in Amerika, vroeg het zich af. Ze besloten om het gewoon uit te gaan zoeken. De kartbanen van Branson Track liggen een klein uurtje rijden ten zuiden van Springfield. De kartbaan heeft maar liefst twaalf verschillende kartbanen. Drie van deze kartbanen laten je het nostalgische gevoel van Mario Kart herbeleven.

Bananen

Ga lekker samen aan het karten op een manier zoals je nog nooit eerder hebt gedaan. Wil je lekker sjoemelen op de kartbaan? Je kunt natuurlijk proberen wat bananen mee te smokkelen en te gebruiken. Helaas wordt dit door de eigenaren van de kartbanen sterk afgeraden, grote kans dat je het park kunt verlaten.

Bekijk ook:
Max Verstappen wint eerste Grand Prix van het seizoen

Kosten

In Nederland is het vrij prijzig om te karten in een kartcentrum. In Amerika is dat net even anders. De kosten voor een rondje karten zijn slechts 10 dollar per persoon. Ben je in Amerika? Dan kan deze kartbaan echt niet ontbreken van je lijstje om te bezoeken.

Geschreven door Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De vreemdste beroepen ter wereld

€30.000 boete voor te dikke mensen in Griekenland