bizarre boete
Saved Read later
Deel dit bericht

Jongen krijgt drie boetes één uur na geldig worden rijbewijs

Een jongen van 18 heeft een nieuw record weten te plaatsen. Toch is het geen record waar hij trots op mag zijn. Binnen één uur van het geldig worden van zijn rijbewijs heeft hij drie boetes gekregen.

Achtervolging

De jongen reed in eerste instantie zonder verlichting, waarop de politie hem een stopteken gaven. De jongen gaf hier geen gehoor aan, en besloot er met hoge snelheid vandoor te rijden. Na een kleine achtervolging heeft hij zijn auto stilgezet. In plaats van met de politie te praten, zette hij het meteen op het lopen. De agenten hebben de jongen snel kunnen oppakken.

Aanhouding

De politie heeft uit voorzorg pepperspray gebruikt. Toen hij op het politiebureau was aangekomen mocht hij zijn ogen uitspoelen in een daarvoor speciaal ontworpen oogdouche. De jongen bleek niet onder invloed van alcohol of drugs. De agenten keken nogal raar op toen hij zijn rijbewijs gaf. Hij was die dag jarig en bleek net één uur 18 jaar te zijn. Hij wist niet hoe laat het was, en of zijn rijbewijs dus wel geldig was. Dat is ook de reden dat hij probeerde te vluchten. De politie heeft hem drie bekeuringen gegeven. Volgens de politie is dit een nieuw record.

Aanvullend

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.