in

AngryAngry

Jong meisje op klaarlichte dag misbruikt tijdens buitenspelen

De verdachte is nog niet gevonden

meisje misbruikt

Maandagmiddag is er in het Drentse Roden een jong meisje seksueel misbruikt. Het is nog niet bekend wie de dader is. Het meisje was aan het spelen in een steegje aan de Geluklaan. Rond 16:50 werd het meisje aangesproken door de man, waarna het misbruik plaatsvond.

Meisje misbruikt

De dader is er na het misbruik vandoor gegaan. Tot nu toe is de man nog altijd voortvluchtig. Er is maandag ook meteen een melding via Burgernet verstuurd. Er zijn meerdere meldingen gedaan uit Roden en omliggende dorpen,m aar de man is nog altijd niet gevonden. In de buurt is nu een groot onderzoek gestart.

Signalement

De man is tussen de 40 en 50 jaar oud. Hij zou zongebruind zijn, met bruin haar en een stoppelbaard. Verder droeg de man waarschijnlijk ook een blauw shirt.

De politie vraagt iedereen die een camera heeft met zicht op het steegje om de beelden af te staan. De beelden kunnen van grote waarde zijn voor het onderzoek.

Het slachtoffer is ondertussen opgevangen en krijgt de nodige zorg aangeboden. Er zullen speciale rechercheurs in gesprek gaan met het meisje om erachter te komen wat er precies gebeurd is.

 

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Online cursussen platform Soofos review

Ga jij op vakantie naar het buitenland deze zomer?