meisje misbruikt
Saved Read later
Deel dit bericht

Jong meisje op klaarlichte dag misbruikt tijdens buitenspelen

Maandagmiddag is er in het Drentse Roden een jong meisje seksueel misbruikt. Het is nog niet bekend wie de dader is. Het meisje was aan het spelen in een steegje aan de Geluklaan. Rond 16:50 werd het meisje aangesproken door de man, waarna het misbruik plaatsvond.

Meisje misbruikt

De dader is er na het misbruik vandoor gegaan. Tot nu toe is de man nog altijd voortvluchtig. Er is maandag ook meteen een melding via Burgernet verstuurd. Er zijn meerdere meldingen gedaan uit Roden en omliggende dorpen,m aar de man is nog altijd niet gevonden. In de buurt is nu een groot onderzoek gestart.

Signalement

De man is tussen de 40 en 50 jaar oud. Hij zou zongebruind zijn, met bruin haar en een stoppelbaard. Verder droeg de man waarschijnlijk ook een blauw shirt.

De politie vraagt iedereen die een camera heeft met zicht op het steegje om de beelden af te staan. De beelden kunnen van grote waarde zijn voor het onderzoek.

Bekijk ook:
Hoop, lef en trots: Dit zijn de plannen van het nieuwe kabinet

Het slachtoffer is ondertussen opgevangen en krijgt de nodige zorg aangeboden. Er zullen speciale rechercheurs in gesprek gaan met het meisje om erachter te komen wat er precies gebeurd is.

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.